Φαβορί ο Κοτσόλης, τι ισχύει με «Παπ», οι προθέσεις για Κάρα και η εμπλοκή Βαζέχα

Φαβορί ο Κοτσόλης, τι ισχύει με «Παπ», οι προθέσεις για Κάρα και η εμπλοκή Βαζέχα

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να στελεχωθεί με πρώην ποδοσφαιριστές της ιστορίας του σε πόστα που θα μπορέσουν να επιβάλλουν την τάξη στα ενδότερα του συλλόγου και θα ανεβάσουν το κύρος του συλλόγου.

Η ανεπαρκής στελέχωση του Τριφυλλιού με ανθρώπους του ποδοσφαίρου, αποτελεί σημαντικό πρόβλημα για την ομάδα και στον Παναθηναϊκό ο κύβος φαίνεται πως ερρίφθη για την επόμενη μέρα.

Προτεραιότητα για τους πράσινους αποτελούν προπονητής και γενικός διευθυντής, αν τελικά αποχωρήσει ο Πιέρ Ντρεοσί. Όμως, και τα υπόλοιπα ζητήματα απασχολούν τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι αναζητούν άτομα με την απαιτούμενη γνώση για το ποδόσφαιρο. Και τι καλύτερο από παλαίμαχους του συλλόγου…

Αναφορικά με τον Στέφανο Κοτσόλη, εκείνος εργάζεται μεν ως τεχνικός διευθυντής στην Κηφισιά, αλλά δεν τον αφήνει αδιάφορο το ενδεχόμενο επανένωσής του με τον Παναθηναϊκό σε διαφορετικό πόστο. Για την ώρα, δεν υπάρχει κάτι «απτό», αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει στο εγγύς μέλλον.

Δεν συγκινείται προς τον παρόν, ο Γιώργος Καραγκούνης για Παναθηναϊκό. Δεν βλέπει με θετική ματιά να δουλέψει ως team manager, αλλά ουδείς μπορεί να πει με ασφάλεια, ότι αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Ο Παναθηναϊκός, γι’αυτό, ακριβώς το γεγονός, εμφανίζεται διστακτικός να έρθει σε επαφή με την πλευρά του. Εξελίξεις το προσεχώς καλοκαίρι…

Ο «Παπ», από την άλλη, θέλει να ασχοληθεί με τα διοικητικά στο ποδόσφαιρο, παρακολούθησε σεμινάριο της UEFA πάνω σε αυτό, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν συγκεντρώνει η περίπτωσή του πολλές πιθανότητες για επανασύνδεση με τους πράσινους.

Η εμπλοκή Βαζέχα

Για τον Βαζέχα, σύμφωνα με τη Sportday, υπήρξαν εσωτερικές συζητήσεις τις τελευταίες εβδομάδες και ίσως εντέλει να υπάρξει εξέλιξη για θέση εντός της ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News