Δρακωτός: Τα επόμενα βήματα - Χρήματα, πλάνο, ποιοι είναι μαζί του
Την πρόθεσή του να προχωρήσει στα επόμενα βήματα, για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μαζί με γκρουπ Ελληνο-αμερικανών επιχειρηματιών που έχει στο πλευρό του, εξέφρασε ο ομογενής επιχειρηματίας, Μάρκος Δρακωτός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κρατικό κανάλι και στην εκπομπή «ΕΡΤ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ».
Το πλάνο του για τον Παναθηναϊκό ανέλυσε ο Μάρκος Δρακωτός, ο οποίος υποστήριξε πως έχει έτοιμη οικονομική πρόταση για την αγορά της «πράσινης» ΠΑΕ.
Από την πλευρά του, ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού, Τάσος Νικολογιάννης, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του κ. Δρακωτού, ανέφερε ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα.
Οπως επεσήμανε, θα πρέπει γίνουν γνωστές, από την πλευρά του, λεπτομέρειες για το πλάνο που έχει και τα πρόσωπα που είναι μαζί του κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από τον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6…
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πολύς κόσμος στη Λεωφόρο για την Γκρασχόπερς
- Παναθηναϊκός: Δεκαήμερο μεταγραφής στο ποδόσφαιρο, κλείνει μεγάλη κίνηση στο μπάσκετ
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Χουάντσο, Όσμαν μετά την επικείμενη άφιξη του Μπόνγκα
- Γάτας: «Ο Παναθηναϊκός θα κάνει κίνηση τις επόμενες ημέρες για αυτή τη θέση»
- Απορρίφθηκαν δύο προτάσεις του Παναθηναϊκού για Φαν Ντρόγκελεν - Το ποσό που ζητά η Σαμσουνσπόρ