Δρακωτός: Τα επόμενα βήματα - Χρήματα, πλάνο, ποιοι είναι μαζί του

Δρακωτός: «Βόμβες» και αποκαλύψεις για την ΠΑΕ - Τα οικονομικά στοιχεία, τα χρήματα που θα βάλει, πότε έρχεται Αθήνα (vid)

Την πρόθεσή του να προχωρήσει στα επόμενα βήματα, για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μαζί με γκρουπ Ελληνο-αμερικανών επιχειρηματιών που έχει στο πλευρό του, εξέφρασε ο ομογενής επιχειρηματίας, Μάρκος Δρακωτός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κρατικό κανάλι και στην εκπομπή «ΕΡΤ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ».

Το πλάνο του για τον Παναθηναϊκό ανέλυσε ο Μάρκος Δρακωτός, ο οποίος υποστήριξε πως έχει έτοιμη οικονομική πρόταση για την αγορά της «πράσινης» ΠΑΕ.

Από την πλευρά του, ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού, Τάσος Νικολογιάννης, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του κ. Δρακωτού, ανέφερε ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα.

Οπως επεσήμανε, θα πρέπει γίνουν γνωστές, από την πλευρά του, λεπτομέρειες για το πλάνο που έχει και τα πρόσωπα που είναι μαζί του κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από τον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News