Δρακωτός: «Βόμβες» και αποκαλύψεις για την ΠΑΕ - Τα οικονομικά στοιχεία, τα χρήματα που θα βάλει, πότε έρχεται Αθήνα (vid)

Δρακωτός: «Βόμβες» και αποκαλύψεις για την ΠΑΕ - Τα οικονομικά στοιχεία, τα χρήματα που θα βάλει, πότε έρχεται Αθήνα (vid)

Ο Μάρκος Δρακωτός, ο Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται να αγοράσει τον Παναθηναϊκό, μίλησε αποκλειστικά για πρώτη φορά και άνοιξε τα χαρτιά του στην ΕΡΤ στην εκπομπή ΕΡΤ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.

Οπως αποκάλυψε:

  • Από τον Οκτώβριο περιμένει τα οικονομικά στοιχεία.
  • Σημείωσε ότι δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί η πρόθεσή του ότι ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό.
  • Εχει έτοιμο οικονομικό σχέδιο για την ΠΑΕ.
  • Είναι έτοιμος να έρθει στην Αθήνα για περεταίρω συζητήσεις.

«Μελετάμε την πρόταση εξαγοράς του ΠΑΟ, μετά τις δημόσιες δηλώσεις του κ.Αλαφούζου. Θέλουμε να αλλάξουμε την κατεύθυνση της ομάδας. Πρέπει όμως να αλλάξουμε ριζικά την δομή της ομάδας που ήταν προβληματική. Θέλουμε να βάλουμε τα θεμέλια της επαναφοράς της ομάδας, χρειάζεται σταθερότητα. Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει 12 προπονητές και 9 αθλητικούς διευθυντές. Ο κ.Αλαφούζος έχει ξοδέψει ένα πραγματικά μεγάλο χρηματικό ποσό, όμως δεν έχουν ξοδευτεί σωστά. Ο ΠΑΟ μπορεί να γίνει ξανά ανταγωνιστικός επενδύοντας σε ανθρώπους που ξέρουν…» είπε αρχικά ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας και συνέχισε:

«Ήλπιζα να είχε δημοσιοποιηθεί τόσο πολύ το ενδιασφέρον μου. Δεσμεύομαι να σεβαστώ την ιστορία, τους παίκτες, τους προπονητές του Παναθηναϊκού, τις οικογένειές τους και τους οπαδούς. Πρέπει να εξετάσουμε την οικονομική κατάσταση και να καταλήξουμε στην πρόταση. Οι συζητήσεις μας με τον Αλαφούζο ήταν περιορισμένες. Μας δόθηκε η εντύπωση ότι θέλει να πουλήσει. Έχουμε ήδη σχεδιάσει την οικονομική πρόταση».

Δείτε το βίντεο:

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News