Σάντσες: «Είμαστε ετοιμοπόλεμοι για τον Ολυμπιακό»

Σάντσες: «Δείξαμε τι έχουμε καταφέρει κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο Φακούντο Σάντσες μίλησε για όλα όσα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Είναι ετοιμη η ομάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό;

“Βεβαίως, προετοιμαζόμαστε, νομίζω είμαστε ετοιμοπόλεμοι, πρόκειται για έναν πάρα πολύ σημαντικό αγώνα. Πέρα από το ματς με τον Άρη που δε δείξαμε όσα θα θέλαμε, θεωρω ότι για το συγκεκριμένο ματς είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο.”

Τί πρέπει να προσέξει για να φτάσει στη νίκη;

“Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, συμπαγείς και να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Πάνω απ’ όλα να μπορούμε να κάνουμε τέτοιο παιχνίδι, ώστε να μην αφήσουμε τις ευκαιρίες στον αντίπαλο. Να έχουμε την κατοχή και τον έλεγχο.”

Σπάνιο για τέτοιο ματς κανείς να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Θα παίξει ρόλο αυτό;

“Για μας αυτός ο αγώνας είναι πάρα πολύ σημαντικός. Ουσιαστικά τα ντέρμπι όπως ξέρετε είναι κάτι ξεχωριστό, κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος. Οπότε κι εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειάς μας ώστε να αποχαιρετήσουμε τη σεζόν με όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News