Μία από τα ίδια...

Μία από τα ίδια...

Την πέμπτη ισοπαλία και δεύτερη λευκή στα πλέι οφ έφερε ο Παναθηναϊκός στο Βικελίδης απέναντι στον Άρη (0-0). Βγαίνουν Ευρώπη, ακόμη και με -6, οι «κίτρινοι» (στο+7 από το Τριφύλλι) με μια αγωνιστική να απομένει ακόμη.

Ούτε το «ηλεκτροσόκ» της απομάκρυνσης του Λάσλο Μπόλονι, δεν λειτούργησε ευεργετικά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έμεινε για 7η αγωνιστική μακριά από τη νίκη.

Οι πράσινοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Άρη, πλην ενός μακρινού σουτ του Καρλίτος και ενός τετ α τετ του Χατζηγιοβάνη με τον Κουέστα στο α’ μέρος.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ωστόσο, δεν έκανε κάποια τελική προσπάθεια με αξιώσεις στην περιοχή του Διούδη.

Στο 68ο λεπτό ο Έλληνας τερματοφύλακας του Τριφυλλιού κατέβασε… ρολά σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Γκάμα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Αχιλλέας Πούγγουρας προχώρησε σε μια αψυχολόγητη κίνηση και έπιασε από τον λαιμό τον Μαντσίνι για να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα (δεύτερη μέσα στα πλέι οφ).

Παρά την αποβολή, με τις αλλαγές των Μαουρίσιο – Σάντσες – Μπουζούκη – Ιωαννίδη, κράτησαν σε κάποια εγρήγορση το Τριφύλλι, που έπαιξε στο ανοικτό γήπεδο και επεδίωξε να… κλέψει το ματς, αλλά μάταια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News