Δρακωτός: Οι επόμενες κινήσεις - Μπάσιμο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Νέα ανακοίνωση, μετά από αυτή του περασμένου Οκτωβρίου, με παρόμοιο περιεχόμενο όσον αφορά την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε ο επιχειρηματίας Μάρκος Δρακωτός.
Ανακοίνωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσιοποίησε την Τρίτη ο επιχειρηματίας Μάρκος Δρακωτός ως εκπρόσωπος κονσόρτσιουμ Ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών, με παρεμφερές περιεχόμενο με αυτό του περασμένου Οκτωβρίου.
Οι επόμενες κινήσεις
Σύμφωνα με τη Sportday, μια απ’ τις επόμενες κινήσεις από πλευράς κονσόρτσιουμ είναι μια συνέντευξη Τύπου του Δρακωτού μέσω τηλεδιάσκεψης ούτως ώστε να απαντήσει σε όλες τις απορίες που έχουν δημιουργηθεί και στις οποίες θα κληθεί να απαντήσει για να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την πρόταση αυτή.
Αυτή ήταν η τρίτη φορά που οι Αμερικανοί επιχειρηματίες κάνουν πρόταση για τον Παναθηναϊκό. Η πρώτη ήταν λίγο πριν εμφανιστεί ο Παϊρόζ στα δρώμενα της ομάδας και τότε είχε ειπωθεί από την πλευρά Αλαφούζου πως θα προχωρήσει τη συγκεκριμένη περίπτωση. Η επόμενη ήταν πέρυσι τον Σεπτέμβριο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ «κλείδωσε» τον Γιάγκουσιτς – το πλάνο που άλλαξε τα δεδομένα
- Η ομάδα-φαβορί για Χέιζ-Ντέιβις αν επιστρέψει στην Ευρώπη
- Πήρε θέση η Χάιντουκ για Λιβάγια και Παναθηναϊκό!
- Παναθηναϊκός: «Έτσι έκλεισε ο Γιάγκουσιτς στον Παναθηναϊκό-Τι έπεισε τον παίκτη»
- «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός το παλεύουν για Αργεντινό στόπερ»