Δρακωτός: Οι επόμενες κινήσεις - Μπάσιμο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Δρακωτός: Οι επόμενες κινήσεις - Μπάσιμο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Νέα ανακοίνωση, μετά από αυτή του περασμένου Οκτωβρίου, με παρόμοιο περιεχόμενο όσον αφορά την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε ο επιχειρηματίας Μάρκος Δρακωτός.

Ανακοίνωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσιοποίησε την Τρίτη ο επιχειρηματίας Μάρκος Δρακωτός ως εκπρόσωπος κονσόρτσιουμ Ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών, με παρεμφερές περιεχόμενο με αυτό του περασμένου Οκτωβρίου.

Οι επόμενες κινήσεις

Σύμφωνα με τη Sportday, μια απ’ τις επόμενες κινήσεις από πλευράς κονσόρτσιουμ είναι μια συνέντευξη Τύπου του Δρακωτού μέσω τηλεδιάσκεψης ούτως ώστε να απαντήσει σε όλες τις απορίες που έχουν δημιουργηθεί και στις οποίες θα κληθεί να απαντήσει για να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την πρόταση αυτή.

Αυτή ήταν η τρίτη φορά που οι Αμερικανοί επιχειρηματίες κάνουν πρόταση για τον Παναθηναϊκό. Η πρώτη ήταν λίγο πριν εμφανιστεί ο Παϊρόζ στα δρώμενα της ομάδας και τότε είχε ειπωθεί από την πλευρά Αλαφούζου πως θα προχωρήσει τη συγκεκριμένη περίπτωση. Η επόμενη ήταν πέρυσι τον Σεπτέμβριο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News