Επιμένουν… ισπανικά τα μανατζερικά γραφεία – Προτάθηκε μεγάλο ιταλικό όνομα

Επιμένουν... ισπανικά τα μανατζερικά γραφεία - Προτάθηκε μεγάλο ιταλικό όνομα

Η αποχώρηση του Μπόλονι ήχησε δυνατά στα αυτιά των ατζέντηδων και οι προτάσεις «έσκασαν»… βροχή στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον αντικαταστάτη του.

Στη… γωνία περίμεναν τον Παναθηναϊκό οι μάνατζερς, που είχαν υπόψιν τους τι συνέβαινε τόσο καιρό στο Τριφύλλι και «χτύπησαν» την κατάλληλη στιγμή με προτάσεις.

Λόγω και του Πογιάτος, τα μανατζερικά γραφεία επιμένουν να προτείνουν Ισπανού προπονητές στο Τριφύλλι, ενώ την παράσταση «κλέβει» ανάμεσα στους υποψήφιους προπονητές, αναμφίβολα – η περίπτωση του Βιντσέντζο Μοντέλα.

Ρεπορτάζ newspao.gr

Δεν χρειάζονται, ιδιαίτερες συστάσεις για τον τελευταίο. Τελευταία ομάδα, που προπόνησε, ήταν η Φιορεντίνα, από την οποία και αποχώρησε, πέρυσι, τα Χριστούγεννα. Προηγουμένως, έχει δουλέψει σε Ρόμα, Κατάνια, Σαμπντόρια, Μίλαν και Σεβίλλη.

Το καλοκαίρι του 2017 έφερε σαν προπονητή της Μίλαν τους Μπονούτσι, Τσαλχάνογλου, Κέσι, Κόντι και Αντρέ Σίλβα σε μια συνολική επένδυση άνω των 100 εκατ. ευρώ.

Από την Ιβηρική χερσόνησο προτάθηκε ο Γκάιθκα Γκαϊτάνο. Ο πρώην προπονητής της Αθλέτικ Μπιλμπάο «ψάχνεται» εδώ και καιρό, καθώς αποχώρησε από τους Βάσκους τον Ιανουάριο του 2021, έπειτα από 89 αγώνες.

Δυνατό όνομα για το Τριφύλλι, είναι, επίσης, ο Κίκε Φλόρεθ, ο οποίος «έπεσε» και αυτός στο… τραπέζι για τον Παναθηναϊκό. Με μεγάλη εμπειρία στα ευρωπαϊκά γήπεδα ο Ίβηρας τεχνικός, αφού έχει προπονήσει Χετάφε, Βαλένθια, Μπενφίκα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Αλ Αχλί, Χετάφε, Γουότφορντ, Εσπανιόλ και Σανγκάη.

Τέλος, προτάθηκε, αλλά δεν απασχόλησε περαιτέρω, ο πρώην προπονητής της Μετς, Βίνσεντ Ονιόν.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version