Σκηνικό με Σανκαρέ και οπαδό στη Λεωφόρο - Πώς αντέδρασε ο παίκτης

Σκηνικό με Σανκαρέ και οπαδό στη Λεωφόρο - Πώς αντέδρασε ο παίκτης

Φανερά εκνευρισμένος με την αλλαγή του παρουσιάστηκε ο Γιουνούς Σανκαρέ, ο οποίος έκανε και… χειρονομία κατά την πορεία του προς τον πάγκο.

Δεν ήθελε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο ο χαφ του Παναθηναϊκού.

Το τέρμα του Μάνταλου ανάγκασε τον Λάσλο Μπόλονι να προχωρήσει σε αλλαγές και ο Σανκαρέ προτιμήθηκε από τον πράσινο τεχνικό να γίνει αλλαγή.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον παίκτη, ο οποίος αντέδρασε στην απόφαση του προπονητή του και έδειξε με την,,, γλώσσα του σώματος τον εκνευρισμό του.

Σκηνικό και με οπαδό…

Ωστόσο, το επεισόδιο με τον Μπόλονι δεν ήταν το μοναδικό.

Σύμφωνα με τη Sportday, ο Αφρικανός τα άκουσε κι από έναν οπαδό ο οποίος βρισκόταν πάνω απ’ τον πράσινο πάγκο στη Θύρα 8, ο οποίος του τα έψελνε για την εμφάνισή του αλλά και για το γεγονός ότι πήγαινε με το πάσο του στην αλλαγή.

Ο Σενεγαλέζος τον αγριοκοίταξε, ο οπαδός συνέχισε να του τα χώνει όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων το περιστατικό τελείωσε εκεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News