Παναθηναϊκός: Το ενδιαφέρον για Νίνη και η αχρείαστη συζήτηση

Παναθηναϊκός: Το ενδιαφέρον για Νίνη και η αχρείαστη συζήτηση

Διαβάζουμε ότι ο Παναθηναϊκός συζητά να ξαναφέρει τον Σωτήρη Νίνη στο Κορωπί.

Είναι αστείο να συζητάμε αν σε μια ομάδα που βρήκαν πεδίο έκφρασης ο Μπούι, ο Ντίνας, ο Ατζαγκούν, ο Μπαϊράμι αν μπορεί να προσφέρει ο Νίνης.

Το ζητούμενο είναι να δούμε στην πράξη αν η δουλειά που έκανε το παιδί για να βελτιώσει την έκρηξη και τα τρεξίματα του έχει φέρει αποτέλεσμα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Νίνης είχε χάσει εντελώς την ντρίμπλα του.

Όταν πήγαινε να περάσει τον αντίπαλο του δεν μπορούσε ν’ ανεβάσει ταχύτητα στα πρώτα μέτρα και του έκλεβαν για πλάκα την μπάλα. Επίσης ήταν πολύ άσχημο στο μάτι που όταν έπρεπε να επιστρέψει στην άμυνα παρατηρούσαμε τον αντίπαλο να τρέχει με την μπάλα, τον Νίνη μόνο του και τα μεταξύ τους μέτρα να ανοίγουν.

Τα χρόνια πέρασαν και φέτος στο Βόλο τον είδαμε να λειτουργεί με διάρκεια και σε σωστό χρόνο στις επιστροφές. Ήταν όμορφο να τον παρατηρείς να χαίρεται το παιχνίδι και να του βγαίνει η ανθρώπινη ανάγκη να τεστάρει τον εαυτό του δοκιμάζοντας ακόμα και αχρείαστα σπριντ.

Έγινε φανερό πως ο Νίνης μπορεί να γίνει πολύ πιο ουσιαστικός όταν υπάρχουν στα άκρα και μπροστά του γρήγοροι παίκτες. Αυτό δεν ισχύει μόνο για εκείνον αλλά για όλους τους δημιουργούς που κάνουν διαφορά κυρίως με την πάσα τους.

Για να περάσει μια καλή πάσα πρέπει να γίνει και κίνηση στο χώρο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News