Παναθηναϊκός: Ο... άφαντος Ντρεοσί και η πρόταση σε Αλαφούζο για Μπόλονι

Αλαφούζος: «Μην πάρουμε παίκτες εις βάρος των Ελλήνων»

Μιλάμε πολύ για τους προπονητές και τις ικανότητές τους στην Ελλάδα: υπερβολικά πολύ. Υπερβολές έχουν γραφτεί για τον Δώνη, για τον Ουζουνίδη, για τον Μπόλονι.

Ειδικά η δουλειά των προπονητών που αναλαμβάνουν μεσούσης της σεζόν (όπως ο Μαρίνος παλιότερα κι ο Ρουμάνος φέτος) είναι δύσκολο να εκτιμηθεί: στην καλύτερη μπορεί να δημιουργήσουν ένα project, βρίσκοντας τους αρχηγούς, τους βασικούς, τους ηγέτες τους.

Αλλά δεν μπορούν οι προπονητές να λύσουν ως διά μαγείας ΔΟΜΙΚΑ προβλήματα…

Το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι και ο σύλλογος θα αργήσει πολύ να ορθοποδήσει, όσο την ίδια στιγμή καραβιές παικτών, στελεχών, προπονητών θα χαρακτηρίζονται λίγοι.

Η πρόταση… έγκλημα Ντρεοσί να μείνει ο Μπόλονι

Π.χ ας πιάσουμε την περίπτωση του Πιερ Ντρεοσί. Ο άνθρωπος υποτίθεται ότι είναι ο τεχνικός διευθυντής και το μόνο που κάνει είναι επαφές με μεταγραφικούς στόχους.

Ο άνθρωπος πληρώνεται ως προϊστάμενος όλων των εργαζομένων και των στελεχών της ΠΑΕ και τέτοιος δεν είναι σε καμιά περίπτωση. Καλά-καλά δεν έχουμε ακούσει τη φωνή του.

Δεν γνωρίζουμε ούτε ψήγμα των σκέψεων και του πλάνου του: εδώ και έξι μήνες δεν έχει μιλήσει στα media. Ποτέ – πουθενά. Κανάλια – εφημερίδες – websites ούτε που ξέρουν πως είναι ο άνθρωπος από…κοντά.

Σαν τελικά η ομάδα χάσει την Ευρώπη θα είναι εκείνος ο οποίος θα ευθύνεται αφού όλα έδειχναν αποπομπή του κόουτς μετά το κάζο με τις τρεις σερί ήττες από τον ΠΑΣ αλλά ο Γάλλος έπεισε τον Αλαφούζο ότι έπρεπε να συνεχίσει με τον Μπόλονι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News