Παναθηναϊκός: «Κόβει» τους... Φοφανά και περιμένει ο Αλαφούζος

Παναθηναϊκός: «Πιθανή επαφή για τον Φοφανά - Ψάχνεται να φύγει ο Μπουζούκης»

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φαίνεται πως είναι ο 28χρονος μέσος της Γκινγκάμπ, Γκουεσούμα Φοφανά, σύμφωνα με χθεσινά γαλλικά δημοσιεύματα.

Ο έμπειρος Γάλλος άσος τη φετινή σεζόν μετράει 21 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ με τα χρώματα της Γκινγκάμπ στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Footmercato», τρεις ομάδες παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Πρόκειται για τον Παναθηναϊκό, την Αντβέρπ αλλά και την Κλερμόντ. Ο Γκουεσούμα Φοφανά, δεσμεύεται με την Γκινγκάμπ μέχρι τις 30 Ιουνίου και όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα δεν σκέφτεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον γαλλικό σύλλογο.

Ωστόσο, οπως αναφέρει το Sportime, η εφεξής λογική και φιλοσοφία του ιδιοκτήτη των «πράσινων» εν όψει της νέας σεζόν δεν προβλέπει deals με ποδοσφαιριστές όπως ο… Φοφανά.

Παίκτες δηλαδή μια… ζωή σε επίπεδο Ligue 2 (και σε ομάδες όχι πρωταγωνιστικές), χωρίς να έχει πάντα ρόλο βασικού και όλ’ αυτά στα 29 του. Τέτοιοι – ο Αλαφούζος πιστεύει πως – δεν κάνουν διαφορά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News