Ο Ατζούν «κρίνει» του Εμμανουηλίδη - Η καταληκτική ημερομηνία

Ο Ατζούν «κρίνει» του Εμμανουηλίδη - Η καταληκτική ημερομηνία

Τα διοικητικά της Φορτούνα Σίταρντ θα καθορίσουν το μέλλον του Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός στους Ολλανδούς με οψιόν αγοράς (500 χιλ. ευρώ) ως τις 15 Ιουνίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της SPORTDAY, οι Ολλανδοί ισχυρίζονται πως η πώληση των μετοχών του ολλανδικού συλλόγου στον Τούρκο επιχειρηματία, Ατζούν Ιλιτζαλί (γνωστός από τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, «Survivor») δεν προχωράει, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να ζητάει τα λεφτά που έχει ρίξει ήδη, πίσω!

Υπό αυτό το καθεστώς, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, που αγωνίστηκε το Μ. Σάββατο ως αλλαγή στο ματς της Φορτούνα απέναντι στην Αλκμάαρ, μάλλον θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

Κι αυτό, διότι δεν υπάρχουν μεγάλα χρονικά περιθώρια για τον ολλανδικό σύλλογο. Σε 40 ημέρες λήγει η προθεσμία για εκείνον, να καλύψει τη ρήτρα (500.000 ευρώ) και να αποκτήσει με αγορά τον ελπιδοφόρο εξτρέμ.

Συνεπώς, για να προχωρήσει του Εμμανουηλίδη στην Φορτούνα, θα πρέπει η χρηματοδότηση από πλευράς Ατζούν, να συνεχιστεί κανονικά. Ειδάλλως, ο Εμμανουηλίδης θα επιστρέψει στο Κορωπί για την καλοκαιρινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News