Επιμένει για Σάντα Τιούμπ ο Ντρεοσί - Τα δεδομένα

Σενάριο για Παναθηναϊκό και Σαντά Τιούμπ

Ο Πιέρ Ντρεοσί εξακολουθεί να κοιτάει την περίπτωση του Σάντα Τιούμπ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Είναι ειλημμένη η απόφαση ενίσχυση των άκρων της επίθεσης το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό.

Παρά το γεγονός πως στο Τριφύλλι υπάρχουν οι Χατζηγιοβάνης, Ενγκμπακοτό, Αϊτόρ, Σαβιέρ, Μπεκ, Μολό, Βιγιαφάνιες, Καμπετσής και Ιωαννίδης (οι δύο τελευταίοι μπορούν να προσαρμοστούν στη θέση), κανένας εξ αυτών, δεν έχει «ματώσει» τα δίχτυα.

Ο Γάλλος γενικός διευθυντής συνεχίζει να παρακολουθεί την περίπτωση του Σάντα Τιούμπ. Ο Γάλλος εξτρέμ δεν δικαιώθηκε που επέλεξε να παραμείνει στην Ανζέ, καθώς χρησιμοποιείται μέχρι στιγμής, μόνον ως αλλαγή κι όχι ως βασικός (27 ματς για 1271 λεπτά).

Από την άλλη, οι πράσινοι δεν έχουν πάρει πολλά από τον Ενγκμπακοτό (αυτός επιλέχθηκε τις τελευταίες μέρες του χειμώνα για την ενίσχυση της θέσης των εξτρέμ). Συνεπώς, ο Ντρεοσί έχει έναν καλό λόγο να συνεχίζει να βλέπει ως πιθανή επιλογή τον Τιούμπ, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος στην Ανζέ.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός σπατάλησε αρκετό χρόνο με τον Λαμκέλ Ζε τον Γενάρη, ενώ στο παρά… ένα έχασε μέσα από τα χέρια του τον Στίβεν Μεντόζα.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News