Παναθηναϊκός: Μόνο ο Αναστασίου - «Βουνό» για τον αντι-Μπόλονι

«Μόλις νικήσαμε τον Ολυμπιακό μας είπαν: Όχι, δε θα είστε εσείς στην κορυφή»

Μην γνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα του περιβάλλοντος στο οποίο έμπαινε το φθινόπωρο, ο Λάζλο Μπόλονι σε λίγες μέρες θα φύγει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ από τον Παναθηναϊκό με την ταμπέλα του «άχρηστου».

Το θέμα είναι ο επόμενος να αντέξει την πίεση και το 100% αντι-ποδοσφαιρικό περιβάλλον που θα κληθεί να εργαστεί, βγάζοντας στην επιφάνεια το καλύτερο της δουλειάς του. Δύσκολο πολύ.

Απ΄ όσο μπορούμε να θυμηθούμε τα τελευταία χρόνια μόνο ο Γιάννης Αναστασίου τα κατάφερε την χρονιά 2013-2014, μετά από εκείνη την καλή σεζόν οι τρικλοποδιές άρχισαν να διαδέχονται η μια την άλλη.

Τον αντικαταστάτη του Ρουμάνου περιμένει ολόκληρο «βουνό». Αρχικά πρέπει να στήσει σωστά την ομάδα σε επίπεδο σύνδεσης υλικών, να πάρει αυτό που πρέπει από συγκεκριμένους παίχτες-κλειδιά, να ξεριζώσει το προσωπείο του φόβου από τα αποδυτήρια, να «κερδίσει» τον κόσμο, να δημιουργήσει «πυρήνα» παικτών που θα στηρίξει το οικοδόμημα τα επόμενα χρόνια.

Το μεγαλύτερο «μείον» για τον οργανισμό αυτές τις μέρες είναι ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν σφυρηλάτησε χαρακτήρα σε ένα σωρό παιδιά, με αποτέλεσμα οι βάσεις να είναι ανύπαρκτες, το ηθικό υπό του μηδενός (μετά από κάθε αποτυχία) αφού συν τις άλλοις δεν υπάρχει κάποιος στο Κορωπί να εμπνεύσει, να τσιτώσει, να, να, να…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News