Αν φύγει ο Μπόλονι: Μάλλον η τελευταία του ευκαιρία

Αν φύγει ο Μπόλονι: Μάλλον η τελευταία του ευκαιρία

Τώρα που ο Λάζλο Μπόλονι θα αποχωρήσει από το Κορωπί ενδεχομένως ο Γιάννης Μπουζούκης να λάβει την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ευκαιρία καθιέρωσής του στην ομάδα.

Του λείπουν κάποια στοιχεία αλλά έχει καλή τεχνική κατάρτιση κι ως αναπληρωματικός δεν είναι κακή λύση.

Του λείπουν όγκος, δύναμη, όμως την τελευταία την αποκτάς με τη σωστή προπόνηση. Aπό την άλλη η ταχύτητα (ακόμα ένα μείον του) δυστυχώς δεν μπορεί να βελτιωθεί το ίδιο εύκολα και γρήγορα. Το σίγουρο είναι ότι ο Γιάννης διαθέτει χαρακτηριστικά που θα του δώσουν δικαίωμα με τη σωστή διαχείριση να γίνει ένας χρήσιμος παίκτης στο ανώτερο επίπεδο.

Σαφώς οι προπονητές του δεν τον διαχειρίστηκαν σωστά μέχρι σήμερα, σίγουρα το ότι τον έβαζαν να παίζει στα πλάγια όπου τα προσόντα του δεν τον ευνοούν τον χαντάκωσε, όμως φταίει κι αυτός που είδε ότι δεν του βγαίνει τίποτα και τα παράτησε.

Για να γίνει χρήσιμος πρέπει να μάθει κυριαρχεί στο παιχνίδι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και στο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος να μπορεί να μαρκάρει, να κατεβάζει τη μπάλα, να μοιράζει παιχνίδι και πολλά άλλα…μικροπράγματα. Η αλήθεια είναι ότι ο Μπουζούκης μπορεί να γίνει ο παίκτης που τον βλέπαμε κι αναρωτιόμασταν που κρυβόταν, όλα αυτά το φθινόπωρο του 2018. Αλλά οι ευκαιρίες στις τοπ ομάδες δεν δίνονται απλόχερα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News