Μπόλονι: «Ο Παναθηναϊκός άρχισε από πολύ χαμηλά και έφτασε ψηλά»
Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στην κάμερα της NOVA για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ (25/4, 15:00μ.μ), υπογραμμίζοντας ότι είναι ένα πιεστικό και ταυτόχρονα δύσκολο ματς.
Μάλιστα ο τεχνικός των “πρασίνων” τόνισε ότι όλο το επιτελείο πιστεύει στη δουλεία που κάνουν, εξάλλου ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που άρχισε από χαμηλά και κατάφερε να φτάσει στις υψηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με την απόδοση του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: “Όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί, αλλά και πάρα πολύ δύσκολοι. Απ’ εκεί και πέρα καταλαβαίνει κανείς ότι όλοι οι αγώνες είναι έντονοι και με μεγάλη πίεση”.
Που θα κριθεί το παιχνίδι: “Δυστυχώς η απάντηση είναι η αναμέτρηση εκεί θα κριθεί το παιχνίδι”.
Αν κερδίσει τον ΠΑΟΚ θα έχει πιθανότητες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο: “Ο στόχος μας είναι πάντα οι νίκες και οι τρεις βαθμοί. Όσο περισσότερο κερδίζουμε τόσο φτάνουμε πιο κοντά στον στόχο μας”.
Για το έδαφος που έχει χάσει και αν μπορεί να εκπληρώσει τον στόχο της Ευρώπης: “Βρισκόμαστε σε μια υψηλή διεκδίκηση. Μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε μια σημαντική διοργάνωση. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που άρχισε από πολύ χαμηλά και έφτασε ψηλά. Αυτή τη στιγμή διεκδικούμαι μια θέση μέσα στην καλύτερη διοργάνωση που γίνεται. Πιστεύουμε στη δουλειά μας και στην τύχη μας”.
Για τα θετικά αποτελέσματα του Παναθηναϊκού, κόντρα στον ΠΑΟΚ: “Αυτά όπως λέτε είναι θετικά γιατί βγήκαμε νικητές. Μην ξεχνάμε ότι είχαμε δυσκολίες. Στόχος μας είναι να δείξουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να πιαστούμε από κάπου”.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η απάντηση του Ναν στην EuroLeague για τη φάση-ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός: Το τρικ του Αταμάν που άλλαξε το ματς στο τελευταίο πεντάλεπτο
- ΕΠΟΣ Τσουβέλα: Το live ξέσπασμα για τη νίκη Βαλένθια - Τι είπε για Μοντέρο (vid)
- Παναθηναϊκός: Σκληρή επίθεση Γουόρνοκ στον Μπενίτεθ για τη διαχείριση των παικτών
- «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για Άλεν»