Σανκαρέ: «Υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια»

Σανκαρέ: Η ατάκα για τον κόσμο μετά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Ο Γιουνούς Σανκαρέ μίλησε στην κάμερα της NOVA για το σημαντικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ (21/4), υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι η νίκη είναι μονόδρομος, λόγω της Ευρώπης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ: “Θέλουμε νίκες για να φτάσουμε τον στόχο μας, την Ευρώπη. Αυτό κρίνεται και στο παιχνίδι της Τετάρτης. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην αναζητήσουμε τη νίκη, αλλιώς θα έχουμε προβλήματα”.

Για την ψυχολογία στην ομάδα: “Υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα. Βεβαίως πρέπει να βλέπουμε μόνο τις νίκες. Αν έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα την Τετάρτη, θα μας κάνει να βλέπουμε μόνο τις νίκες και για τα επόμενα παιχνίδια”.

Για τα πράγματα που πρέπει να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός: “Εγώ σας απάντησα για την καλή ατμόσφαιρα επειδή το αναφέρατε. Υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Μιλάμε οι παίκτες μεταξύ μας κοιτάμε τη δεν πήγε καλά για να το βελτιώσουμε. Θέλουμε να καταφέρουμε νίκες για το καλό το δικό μα και των φιλάθλων μας”.

Για το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με την ΑΕΚ: “Είναι πολύ σημαντικός αγώνας, ουσιαστικά θα καθορίσει και τα επόμενα μας βήματα μας. Είμαστε πάνω στην κόψη του ξυραφιού. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι πάρα πολύ καθοριστικό”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News