Δεν φταίει και για αυτές τις «αμαρτίες» ο Μπόλονι!

Δέδας: Πήρε θέση για τις φήμες περί Παναθηναϊκού

Φταίει ο Λάζλο Μπόλονι για το νωθρό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ;

Ασχέτως αν η ποδοσφαιρική του πρόταση (με τόσο μεγάλη στοχοπροσήλωση στην άμυνα) κανέναν δεν ενθουσιάζει δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει διαχείριση σε σύνολο που είχε βαρέσει διάλυση.

Επιτυχημένη διαχείριση σημαίνει ότι βρίσκω μια ομάδα και προσθέτω σιγά-σιγά κάτι δικό μου.

Ο Ρουμάνος πρόσθεσε αποτελέσματα, βαθμούς, (πολλές) νίκες στα ντέρμπι, σκαρφάλωμα στον πίνακα κι όλα αυτά με αρκετό λαό στο Κορωπί να τον βλέπει με μισό μάτι. Για να ξέρουμε τι λέμε, διαχείριση δεν σημαίνει «χτίζω από την αρχή».

Ο Παναθηναϊκός μετά την ισπανική… λαίλαπα ήθελε ξεκίνημα από το μηδέν αλλά ο Ρουμάνος έφτασε εν μέσω φουλ αγωνιστικών υποχρεώσεων. Tι να πρωτοπρολάβει να κάνει;

Σίγουρα είναι δικαιολογημένα τα νεύρα του κόσμου με το φοβικό πρόσωπο της ομάδας τόσους μήνες, όμως δεν γίνεται να του φορτώνουμε αμαρτίες άλλων στην καμπούρα του.

Το να χτυπάς τον έμπειρο τεχνικό χρεώνοντάς του ότι τραβάει ο σύλλογος αυτόν τον καιρό είναι το ίδιο κουτό όπως το να γράφεις ή να λες ότι ο κύριος Λάζλο δεν είναι προπονητής.

Στην πραγματικότητα τα προβλήματα του κλαμπ ελάχιστη σχέση έχουν μαζί του, είναι κυρίως ζητήματα που προέκυψαν από τον πολύ κακό προγραμματισμό που έγινε το καλοκαίρι. Γι αυτόν δεν φταίει ο προπονητής: φταίνε όσοι είχαν την ευθύνη των αποφάσεων.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News