Παναθηναϊκός: «Αντιπρόταση Αλεξανδρόπουλου στο νέο συμβόλαιο»

Σειρήνες μέσω... Red Bull για Αλεξανδρόπουλο!

Δεν έδωσε τελικά την απάντησή του χθες ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, σχετικά με την πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις και σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, χθες ο εκπρόσωπος του Αλεξανδρόπουλου μετέφερε μία αντιπρόταση προς την πλευρά του Παναθηναϊκού για όλο το πακέτο του νέου συμβολαίου που έχει προτείνει το τριφύλλι προς τον 19χρονο μέσο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το πολύ βασικό της όλης διαδικασίας είναι πως και η πλευρά του παίκτη δείχνει πλέον σύμφωνη με την αρχική διάρκεια που είχε πέσει στο τραπέζι ήτοι για νέο τριετές συμβόλαιο 2024.

Παράλληλα δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση σε ό, τι έχει να κάνει με το οικονομικό με βάση αυτά που προσφέρει ο Παναθηναϊκός και το ποσό που έχει ζητηθεί απ’ την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Το βασικό αντικείμενο διαπραγμάτευσης αφορά την προοπτική να μπει ρήτρα μπάι άουτ στο νέο συμβόλαιο του Αλεξανδρόπουλου σε ενδεχόμενη πρόταση απ’ το εξωτερικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News