Πρώτη φορά στην αντρική ομάδα
Ο Μπιλάλ Αμπντελραχμάν που είναι στον Παναθηναϊκό από τον Δεκέμβρη του 2019, όλα δείχνουν, ότι θα προπονηθεί με την πρώτη ομάδα το καλοκαίρι.
Ο μικρός είναι ο γιος του πρώην παίκτη της Μονακό, Μαχάρ Αμπντελαχμάν και στις ομάδες των φυτωρίων έχει ξεχωρίσει για την εκτελεστική του δεινότητα.
Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος ανήκε στην Άραμπ Κοντράκτορς είχε κλείσει στους πράσινους από τον Αύγουστο του 2019, αλλά λόγω της άρνησης του αιγυπτιακού συλλόγου να μεταβεί άμεσα στη χώρα μας, η μεταπήδηση του δεν είχε προχωρήσει.
Τελικά με αρκετή καθυστέρηση ο Μπιλάλ υπέγραψε στο τριφύλλι. Ο Μπιλάλ γεννήθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2003, το Νοέμβρη του 2020 κλήθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της Εθνικής Νέων της Αιγύπτου.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΟ 18χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού ήταν ήδη διεθνής με τις ομάδες Κ14, Κ16 και Κ17.
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: Με επική ατάκα οι δηλώσεις μετά το Βόλος – Παναθηναϊκός 0-1
- Παναθηναϊκός, πρόγραμμα: Επόμενος αντίπαλος η ΑΕΚ – Ημέρα, ώρα και κανάλι
- Super League: Η βαθμολογία μετά το Βόλος – Παναθηναϊκός 0-1
- Παναθηναϊκός: Η ανακοίνωση του Βόλου για τα εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
- Νίστρουπ στους διαιτητές: «Αφήστε μας να παίξουμε...» – Έξαλλος στον Βόλο!