«Πτήση» για Ευρώπη μέσω Λεωφόρου! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

«Πτήση» για Ευρώπη μέσω Λεωφόρου! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Με μάτι που γυαλίζει για τη νίκη!

Συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Πράξη 4η στα πλέι οφ της Superleague, με τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν στη Λεωφόρο τον Άρη (18/4, 15:00).

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στη μίνι λίγκα του πρωταθλητή, αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα στην Τρίπολη. Σε ένα δικό του ματς, στο οποίο έφτασε να προηγείται με 2-0, ισοφαρίστηκε στην τελευταία φάση του αγώνα και πέταξε 2 πολύτιμους βαθμούς.

Στη συνέχεια υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο, επικρατώντας με σκορ 2-1. Σε κορυφαία αγωνιστική κατάσταση πολύ από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, με τον Μπόλονι να έχει βρει τη χημεία της ομάδας και τους «πράσινους» να κάνουν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολούθησε το ντέρμπι στο Φάληρο, κόντρα στον Ολυμπιακό. Θετική η εμφάνιση των «πράσινων», για τους οποίους στοίχισαν τα ατομικά λάθη και υπέστησαν την ήττα με 3-1, σε ένα πλασματικό σκορ.

Η συνέχεια για το «τριφύλλι», που θέλει την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν μπορεί παρά να είναι νικηφόρα. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι στα μεγάλα ματς μιλάει με τη γλώσσα της καρδιάς και το μόνο βέβαιο είναι πως μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα σε έναν Άρη που έρχεται από τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός καλείται να συνεχίσει να βρίσκει θετικές απαντήσει εντός του κάστρου του. Το 6-3-0 στα τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, μόνο ενθαρρυντικό ενόψει της συνέχειας είναι!

Ο Λάζλο Μπόλονι είδε μεσοβδόμαδα τον Χατζηγιοβάννη να τίθεται νοκ άουτ ενόψει του ματς, με τον Σένκεφελντ πολύ δύσκολα να αγωνίζεται κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Σταθερά εκτός ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που χάνει τη σεζόν.

Σέντρα στο Παναθηναϊκός – Άρης σήμερα στις 15:00.

Το ενωτικό μήνυμα του Γιοάν Μολό ενόψει της συνέχειας:

«Ψηλά το κεφάλι αγόρια. Έμειναν 7 τελικοί. Χάσαμε σαν οικογένεια και σαν οικογένεια θα κερδίσουμε. Την επόμενη φορά θα προσπαθήσουμε παραπάνω. Δεν τα παρατάμε ποτέ. Σας το υπόσχομαι, μέχρι τέλους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News