Δύο νέοι μνηστήρες για Αϊτόρ - Τι θέλει ο παίκτης

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Η κριτική των πρασίνων

Μπορεί φέτος να τον έχουν “κάψει”, ωστόσο το όνομά του συνεχίζει να τραβάει το ενδιαφέρον στην ευρωπαϊκή αγορά.

Ο λόγος για τον Αϊτόρ που τον χειμώνα έφερε προτάσεις από Ισπανία και Ολλανδία, χωρίς ωστόσο να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, η Έλτσε και η Αλμερία, ομάδες που παλεύουν για τη συμμετοχή τους στη LaLiga της επόμενης σεζόν παρακολουθούν την περίπτωση του Ισπανού εξτρέμ, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Θυμίζουμε πως ενδιαφέρον για τον Αϊτόρ υπάρχει και από Τουρκία και Κύπρο.

Τι θέλει ο ίδιος ο παίκτης

Ο Αϊτόρ από την πλευρά του δείχνει να «ψηφίζει» Παναθηναϊκό. Ειδικά αν ο χρόνος συμμετοχής του αυξηθεί. Κάνει, μάλιστα, και δηλώσεις για την… επόμενη χρονια!

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για τη δεύτερη αγωνιστική των play off, αλλά και γι’ αυτά που θα πρέπει να κρατήσει στο παιχνίδι του το τριφύλλι, για να μπορέσει να εδραιώσει ως το φινάλε της σεζόν την παρουσία του στην πρώτη τετράδα και στα ευρωπαϊκά «εισιτήρια».

«Ναι, αυτοί οι τρεις βαθμοί μας δίνουν πολύ μεγάλη διάθεση και κίνητρο για τη συνέχεια. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται. Σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στη βαθμολογία και βεβαίως να κατακτήσουμε μία θέση που οδηγεί στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης σεζόν. Προπονούμαστε καλά και σκληρά κι αυτός είναι ο δρόμος στον οποίο πρέπει να βαδίσουμε», δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News