Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά το θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ
Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του ήταν μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ ο Λάζλο Μπόλονι.
Ο τεχνικός των πρασίνων τόνισε ότι η ομάδα είχε τα πάνω της και τα κάτω της, ενώ δεν θέλησε να μιλήσει για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Αναλυτικά
Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: “Είναι μία νίκη διπλής αξίας. Καταρχήν γιατί παίξαμε με σημαντικές ελλείψεις και ήταν σημαντικός αγώνας. Επίσης μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα νικήσαμε ξανά τον ίδιο αντίπαλο. Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος και συγχαίρω όλους τους παίκτες μου”.
Για το αν η σημερινή εικόνα είναι αυτή που θέλει να βλέπει σε κάθε αγώνα: “Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας. Από τη στιγμή που μπορέσαμε να ελέγξουμε το κέντρο και κυριαρχήσαμε στη μεσαία γραμμή, μπορέσαμε να κάνουμε καλές επιθέσεις. Από εκεί και πέρα, το βασικό είναι να οργανωθούμε και να αναπτυχθούμε πιο γρήγορα. Αυτό μας έδωσε τη νίκη”.
Για το πόσο κοντά βρίσκεται το ευρωπαϊκό εισιτήριο: “Αυτό που κοιτάμε είναι να προετοιμαζόμαστε και να παίζουμε καλά. Θέλουμε να τα πάμε εξίσου καλά και στον επόμενο αγώνα. Δεν θέλω να απαντήσω εγώ σε αυτό θέμα”.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Έβραζε» ο Αταμάν στο ΣΕΦ, ο λόγος που δεν ξέσπασε
- Γιαννακόπουλος: Απάντησε με αιχμές στη δήλωση Μπαρτζώκα!
- Ενδεκάδα με 5-6 αλλαγές: Πώς θα παίξει ο Παναθηναϊκός
- EuroLeague: Έτσι θα βρεθούν Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στα Play Offs
- Παναθηναϊκός: Μίγια, Λούζα και σενάρια για Μαυροπάνο, Γιαννούλη