Χριστογεώργος: Το νέο συμβόλαιο - Η διάρκεια και οι αποδοχές

ΑΕΚ για πιτσιρικά του Παναθηναϊκού

O Παναθηναϊκός ήρθε σε οριστική συμφωνία με την πλευρά του Νίκου Χριστογεώργου για νέο συμβόλαιο έως το 2024.

Το “deal” με τον 20χρονο γκολκίπερ θα επισφραγιστεί και με υπογραφές πολύ σύντομα, όμως πλέον αυτό είναι το καθαρά τυπικό σκέλος, καθότι οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και θα ανανεώσουν την κοινή πορεία τους για άλλα τρία χρόνια, με ταυτόχρονη αύξηση των αποδοχών του νεαρού τερματοφύλακα.

Ο 21χρονος γκολκίπερ, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομήςθα έμενε ελεύθερος στο τέλος της περιόδου και ήδη αρκετές ομάδες φημολογείτο πως τον παρακολουθούσαν.

Ο Χριστογεώργος έχει πραγματοποιήσει μία επίσημη εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό, την 1η Ιουλίου του 2020 στη νίκη με 2-0 επί του Άρη για τα playoffs.

Το νέο συμβόλαιο – Η διάρκεια και οι αποδοχές

Όπως προαναφέραμε η συμφωνία θα είναι τριετής, ενώ πληροφορίες του newspao.gr αναφέρουν ότι ο παίκτης θα λάβει 60.000 ευρώ τον πρώτο, 80.000 ευρώ το δεύτερο και 100.000 ευρώ τον τρίτο χρόνο συν κάποια μπόνους που περιλαμβάνονται στο συμβόλαιό του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News