Ξεφτίλισαν τον Παναθηναϊκό: Πανωλεθρία και αποκλεισμός από τον ΠΑΣ!

Ξεφτίλισαν τον Παναθηναϊκό: Πανωλεθρία και αποκλεισμός από τον ΠΑΣ!

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννενα και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο ελλάδας.

Η απότομη αγωνιστική μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού έφερε, έπειτα από απώλεια βαθμών, και αποκλεισμό από το Κύπελλο για το Τριφύλλι (1-2 ο ΠΑΣ), το οποίο σπατάλησε χρυσή ευκαιρία να βρεθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης .

O Παναθηναϊκός έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρτάλη, ο Παντελάκης με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 9′ και ενώ οι πράσινοι πίεζαν για την ισοφάριση, δέχτηκαν και δεύτερο γκολ. Μετά από σέντρα του Μιλιντσεάνου, ο Χατζηθεοδωρίδης προσπάθησε να διώξει την μπάλα όμως εκείνη πήγε προς της εστία και ο ΠΑΣ πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση.

Στην συνέχεια ο Παναθηναϊκός έψαξε τρόπους να επιστρέψει στο παιχνίδι της πρόκρισης όμως ο ΠΑΣ ήταν αυτός που απείλησε και πάλι στο 20ο λεπτό με τον Ελευθεριάδη να σουτάρει και τον Διούδη να αποκρούει

Στο 32΄ ο Καρλίτος προσπάθησε να κρεμάσει με λόμπα τον Λοντίγκιν καθώς τον είδε εκτός εστίας όμως ο πορτίερο του ΠΑΣ μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 34′ ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο 1-2 με την καρφωτή κεφαλιά του Βιγιαφάνιες να φεύγει κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ιωαννίδης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, μετά από γύρισμα του Μολό, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Λοντίγκιν.

O Παναθηναϊκός μπήκε επιθετικά και στο δεύτερο ημίχρονο όμως αν και είχε την κατοχή της μπάλας δεν μπορούσε να φτάσει σε τελική.

Όσο περνούσαν τα λεπτά η ψυχολογία των πρασίνων έπεφτε όλο και περισσότερο με τα λάθη στις μεταβιβάσεις να κυριαρχούν.

Στο 74′ Παναθηναϊκός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και μείωσε το σκορ σε 2-1.

Ο Άιτος εβγαλε την σέντρα με τον Πούγουρα να πιάνει την κεφαλιά και να νικάει τον Λοντίγκιν.

Στο υπόλοιπο του αγώνα ο ρυθμός έπεσε με τον Παναθηναϊκό όμως να φτάνει κοντά στην ισοφάριση στο 93′ με τον Νιάς να σουτάρει στο δοκάρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News