Αυτοκτόνησε ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο!

Αυτοκτόνησε ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο!

O Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στο Αγρίνιο και ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναιτωλικό σταματώντας το σερί 9 αγώνων χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι πέταξαν το πρώτο ημίχρονο, ενώ αν και ήταν πολύ καλοί στο δεύτερο δεν σκόραραν και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πιάσουν ΑΕΚ και Άρη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ γρήγορα με τον Εντιγκά να κάνει το 1-0 στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 16′ οι πράσινοι έκαναν το 1-1 με τον Μαουρίτσιο με το γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ με την χρήση VAR

Στην συνέχεια του ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή στο παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε να βρει χώρους για να απειλήσει.

Στο 29′ το τριφύλλι είχε μία επίθεση με προοπτικές με τον Μαουρίσιο να ανοίγει από τα δεξιά προς τα αριστερά, με τον Βιγιαφάνιες στην συνέχεια να σεντράρει με τους Ιωαννίδη και Ενγκμπακοτό να μην μπορούν να απειλήσουν

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ανέβασε πολύ την απόδοσή του προσπαθώντας να φτάσει στην ανατροπή του σκορ.

Η πρώτη φάση ήρθε στο 51′ με το σουτ του Μολό να καταλήγει κόρνερ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα οι πράσινοι έφτασαν πολύ κοντά στο 1-1 με σουτ του Ιωαννίδη.

Στο 61′ ήρθε μία τεράστια διπλή ευκαιρία για το τριφύλλι με τον Ιωαννίδη να χάνει τετ α τετ και στην συνέχεια ο Τσότσαλιτς έδιωξε λίγο πριν τη γραμμή σε σουτ του Αϊτόρ.

Ο Ιωαννίδης είχε κι άλλη μεγάλη ευκαιρία ένα λεπτό αργότερα με την κεφαλιά του να καταλήγει κόρνερ.

Στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός έφτασε μία ανάσα από το 1-1 καθώς ο Αιτόρ βρήκε το Βιγιαφάνιες με σκαστή μπαλιά, εκείνος με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Ενγκμπακοτό ο οποίος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Οι πράσινοι δεν σταμάτησαν την πίεση και στο 76′ απείλησαν και πάλι με τον Ιωαννίδη μετά από σέντρα του Μολό από τα δεξιά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News