Παναθηναϊκός: Η προσευχή του Ενγκμπακοτό έπιασε τόπο!
Με τις τρεις μεταγραφές να κάνουν ντεμπούτο και τους Ενγκμπακοτό, Σανκαρέ να συνδυάζονται στο γκολ της νίκης, ο Παναθηναϊκός πέρασε από το Περιστέρι (2-3).
Με τις τρεις μεταγραφές να κάνουν ντεμπούτο και τους Ενγκμπακοτό, Σανκαρέ να συνδυάζονται στο γκολ της νίκης, ο Παναθηναϊκός πέρασε από το Περιστέρι (2-3).
Με τις τρεις μεταγραφές του να κάνουν ντεμπούτο και τους Ενγκμπακοτό, Σανκαρέ να συνδυάζονται στο γκολ της νίκης που πέτυχε ο δεύτερος (84′), η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι κατάφερε να «λυγίσει» τον αξιόμαχο Ατρόμητο με 3-2 και να πλησιάσει την δεύτερη ΑΕΚ στους 2 βαθμούς!
Ο Διούδης έκανε την βαθιά μπαλιά στη γραμμή του πλαγίου, ο Ενγκμπακοτό τρομερή ατομική ενέργεια και παράλληλο γύρισμα μισό γκολ στον Σανκαρέ, ο οποίος σε κενή εστία πλάσαρε στο δεξί δοκάρι αλλά για καλή του τύχη η μπάλα βρήκε ξανά σε αυτόν και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-2 που παρέμεινε μέχρι το φινάλε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γενί Ενγκμπακοτό λίγο πριν κάνει ντεμπούτο έκανε και την προσευχή του και αυτό έπιασε τόπο, αφού ήταν ο άνθρωπος που ετοίμασε το νικητήριο γκολ για τον Σανκαρέ.
Δείτε την παρακάμερα του αγώνα:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ομπράντοβιτς-Παύλος: Η συγκινητική ανάρτηση Γιαννακόπουλου που ένωσε δύο εποχές
- Τζόουνς: «Δεν έχω κάποιο αρνητικό συναίσθημα για τον Ναν»
- Παναθηναϊκός: Ο Γκριγκόνις απάντησε για το «οργανωμένο χάος» – Το μήνυμα προς τον κόσμο
- Γάτας: «Με αυτή την ποινή κινδυνεύει ο Ντέσερς - Πού θα παίζει ο Ουναΐ»
- Παναθηναϊκός: Το «κρυφό» 4-3-3 μέσα στο 4-4-2, το δίλημμα Καμαρά ή Λούζα και πού «κουμπώνει» ο Ουναΐ