Ο Μπόλονι εξήγησε γιατί «τα πήρε» με Σένκεφελντ!

Ο Μπόλονι εξήγησε γιατί «τα πήρε» με Σένκεφελντ!

Ένα απίστευτο δίλεπτο είχε στο Απόστολος Νικολαϊδης ο Μπαρτ Σένκεφελντ κόντρα στον ΟΦΗ.

Ένα απίστευτο δίλεπτο είχε στο Απόστολος Νικολαϊδης ο Μπαρτ Σένκεφελντ κόντρα στον ΟΦΗ.

Από τη μια στιγμή, στην άλλη, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν στο ποδόσφαιρο. Στο 32ο λεπτό ο Ολλανδός αμυντικός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με γλυκιά κεφαλιά σε σέντρα του Εμμανουηλίδη.

Όμως, δύο λεπτά αργότερα ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Λάσλο Μπόλονι, αφού έχασε τον Σαρδινέρο σε μια φάση που ο επιθετικός του ΟΦΗ βρήκε μεν δίχτυα, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε έπειτα από εξέταση στο VAR.

Ο Ρουμάνος είχε φραστικό επεισόδιο με τον στόπερ της ομάδας, λέγοντας του «Μην μιλάς, θα σε βγάλω έξω», όταν ο τελευταίος είχε απάντηση στις έντονες παρατηρήσεις του πράσινου τεχνικού για την επίμαχη φάση.

Δείτε παρακάτω:

Το σχόλιο του Λάζλο Μπόλονι

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λάζλο Μπόλονι ρωτήθηκε για τον εκνευρισμό του μετά το ακυρωθέν γκολ του ΟΦΗ, λέγοντας:

«Ακριβώς μετά το γκολ που ακυρώθηκε, μπήκε στο μυαλό μου μια φιλοσοφία, για την οποία δεν συμφωνώ. Ξέραμε την δύναμη ταχείας επίθεσης από πλευράς του ΟΦΗ, ζήτησα μια καλή τοποθέτηση μια καλή κάλυψη, και ζήτησα να μείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι. Απεχθάνομαι να παίρνω ρίσκα, off side των 20 μέτρων ή δέκα μέτρων».

Δείτε όσα είπε ο τεχνικός του τριφυλλιού:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News