Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Άθλιος Παναθηναϊκός, κλείνει με ήττα τη χρονιά

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση | Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Βιλερμπάν σε ένα ματς «τελικό» στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Βιλερμπάν σε ένα ματς «τελικό» στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 2 HD στις 21:00. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Δεν θέλει να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ απέναντι στη Βιλερμπάν. Κι αυτό, θα κληθεί να το πετύχει ο κόουτς Χαραλαμπίδης, χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου στο πλάνο του.

Αυτό θα είναι το πρώτο από τα δύο παιχνίδια της διαβολοβδομάδας, με τη Φενέρ να περιμένει τους πράσινους στην Τουρκία την ερχόμενη Παρασκευή.

Το λόγο που ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι εκτός μάχης από τον αυριανό αγώνα με τη Βιλερμπάν εξήγησε ο Κώστας Χαραλαμπίδης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε την ανάγκη να βγουν μπροστά οι υπόλοιποι παίκτες στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά, ο υπηρεσιακός τεχνικός των «πράσινων» μίλησε για: 

-τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Ήταν ένα must win παιχνίδι. Ανταποκριθήκαμε μέσα από τις δυσκολίες. Πήραμε το αποτέλεσμα αλλά έχουμε μεγάλες προκλήσεις μπροστά μας». -το ματς με τη Βιλερμπάν: «Εμείς θεωρούμε ότι είναι μια ομάδα που έχει μεγάλες απαιτήσεις για ενέργεια και ένταση. Η Βιλερμπάν δυσκολεύει όλες τις ομάδες. Είναι π

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News