Γουέμπλεϊ, 50 χρόνια: Έρχεται το ειδικό λογότυπο στη φανέλα

Νέα επετειακή φανέλα «Γουέμπλεϊ» - Πώς θα είναι, πότε θα φορεθεί

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής, μίλησε για τις δράσεις που θα λάβπυν χώρα φέτος με αφορμή τα 50 χρόνια από την παρουσία του Τριφυλλιού στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο Γουέμπλεϊ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για τις δράσεις που ετοιμάζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και για την επετειακή φανέλα: “Ναι, εντάξει είναι κάτι διαφορετικό, το 2021 είναι μία σημαδιακή χρονιά για το σύλλογο. 50 χρόνια από την πορεία του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο Γουέμπλεϊ. Είναι έτος Γουέμπλει. Σήμερα κάνουμε την πρώτη δράση αν και θα έλεγα ότι ουσιαστικά ότι είναι η δεύτερη, αν σκεφτούμε ότι έχουμε καλέσει ήδη τον κόσμο μας να φιλοτεχνήσει ένα δικό του λογότυπο συμμετέχοντας σε ένα διαγωνισμό. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το 2008 όταν η ομάδα συμπλήρωσε 100 χρόνια από την ίδρυση της. Σε ένα μήνα θα έχουμε ένα ειδικό λογότυπο Γουέμπλεϊ το οποίο θα χρησιμοποιηθεί σε όλες τις εμπορικές χρήσεις και φυσικά σε μία φανέλα που θα συνοδεύσει τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος του 2021 γιατί για μας όλη η εφετινή χρονιά, όχι μόνο η σεζόν θα είναι έτος Γουέμπλεϊ”.

Για την ψηφιακή έκθεση: “Να σου πω την αλήθεια είχαμε προγραμματίσει και φυσική έκθεση εδώ στη Λεωφόρο. Είχαμε βρει όλους τους χώρους, είχαμε προγραμματίσει ένα προς ένα τι θα γινόταν, αλλά όταν η κατάσταση είναι τέτοια με τον κορωνοϊό δεν μπορείς να το ρισκάρεις. Τουλάχιστον στην ψηφιακή έκθεση μπορεί να λείπει αυτό το να τριγυρίζεις στους χώρους του ιστορικού μας γηπέδου, αλλά θα μπορέσει να το δει όλος ο κόσμος, όπου και να βρίσκεται. Έχουμε φιλάθλους σε όλο τον κόσμο όποτε θα μπορούν να δουν την ψηφιακή έκθεση από παντού. Δεν θα έχει μόνο φωτογραφίες, αλλά και έκθεση αντικειμένων. Είμαστε ήδη σε επαφή με πολύ κόσμο που έχει αντικείμενα που μπορεί να βοηθήσουν και να έχουμε την καλύτερη δυνατή συλλογή”.

Το πιο σημαντικό για μας είναι να φτάσουμε στην κορύφωση που είναι η ταινία. Είναι κάτι που το ετοιμάζουμε καιρό, έχουμε ακόμα δρόμο, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα βγει κάτι ωραίο. Κάτι που δε θα μοιάζει πολύ με τα προηγούμενα, κάτι λίγο πιο σύγχρονο. Φυσικά θα μιλούν οι πρωταγωνιστές, αλλά όχι μόνο αυτοί και θα είναι μια πιο σύγχρονη ματιά σε όλο αυτό. Πρέπει να τιμάμε πάντα και να κρατάμε τη συλλογική μνήμη ζωντανή είναι πολύ σημαντικό.

Για το αν κυκλοφορήσει η ταινία κανονικά στους κινηματογράφους: “Ναι αν μπορέσουμε, αλλιώς θα τη δώσουμε στη NOVA να κάνουμε συμπαραγωγή”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News