Αποκάλυψη: Βιεννέζικη «μονομαχία» για Καμπετσή!

Αποκάλυψη: Βιεννέζικη «μονομαχία» για Καμπετσή!

Μπορεί στην Ιταλία να γράφτηκε ότι τρεις ιταλικές ομάδες εξετάζουν την περίπτωση του Αργυρή Καμπετσή, όμως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του newspao.gr από την Αυστρία ο επιθετικός του Παναθηναϊκού βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Ραπιντ και της Αούστρια Βιέννης.

Οι δυο ιστορικές ομάδες της πρωτεύουσας της Αυστρίας εξετάζουν ζεστά την περίπτωση του 21χρονου επιθετικού και έχουν στα χέρια τους τον πλήρη φάκελο του Έλληνα φορ.

Στην Αούστρια τα τελευταία χρόνια δίνουν τόπο στα νιάτα, πραγματοποιούν ανανέωση και κυνηγούν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με παρόν και μέλλον, ενώ ανάλογη τακτική έχει και η συμπολίτισσα, Ραπίντ.

Το βιογραφικό του Καμπετσή (Ακαδημία Ολυμπιακού, Ντόρτμουντ και Παναθηναϊκός) σε συνδυασμό με το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και την ηλικία του είναι οι τρεις βασικότεροι λόγοι που Αούστρια και Ραπίντ ενδιαφέρονται και διεκδικούν τον Έλληνα επιθετικό.

Υπενθυμίζουμε, ότι το συμβόλαιο του Καμπετσή με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και παρόλο που το «τριφύλλι» κατέθεσε πρόταση ανανέωσης, δεν πρέπει να αποκλειστεί το γεγονός ο ποδοσφαιριστής να ετοιμάσει άμεσα βαλίτσες για Βιέννη!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News