Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννενα 2-0 (Highlights/vid)

Το «διπλό» στη Ριζούπολη θέλει ο λαβωμένος Παναθηναϊκός απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης για τη δεύτερη αγωνιστική του β’ γύρου της Superleague.

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Το «διπλό» στη Ριζούπολη θέλει ο λαβωμένος Παναθηναϊκός απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης για τη δεύτερη αγωνιστική του β’ γύρου της Superleague.

Ο Παναθηναϊκός είχε τρεις κλασσικές ευκαιρίες απέναντι στον Αστέρα στο γήπεδο της Λεωφόρου, αλλά τελικά «κόλλησε» στο μηδέν αφήνοντας πίσω πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος ενόψει της συνέχειας.

Ψάχνει το «restart» στην έδρα της ομάδας – έκπληξης του πρωταθλήματος, του νεοφώτιστου Απόλλωνα. Ο Λάσλο Μπόλονι θα επιδιώξει να φέρει και πάλι τα χαμόγελα στην ομάδα χωρίς τους Κουρμπέλη, Μαουρίσιο, Σάντσες και Βιγιαφάνιες. Στα… ευχάριστα η επιστροφή του Χατζηθεοδωρίδη.

Διάθεση υπήρχε, προσπάθεια έγινε, αλλά αυτό δεν έφτανε στον Παναθηναϊκό που έχασε κι άλλο έδαφος μετά το 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν έψαξε δικαιολογίες στα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του μετά την ισοπαλία.

Αναλυτικά ο Ολλανδός μίλησε στη Nova: 

Για το 0-0 με τον Αστέρα: «Είχαμε δυσκολίες με τραυματισμούς και τον κορωνοϊό. Όμως αυτή είναι η ζωή. Πρέπει να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε, δεν κατηγορώ κανέναν για την προσπάθεια, αλλά δεν ήταν αρκετό. Είχαν περισσότερες ευκαιρίες, ήταν πιο επικίνδυνοι από εμάς. Τι να πω; Δεν ήταν αρκετό…».

Για το πόσο επηρεάστηκαν απ’ όσα έγιναν παραμονή του αγώνα: «Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Έπρεπε να νικήσουμε το ματς. Πάντα μπορείς να βρεις κάτι να πεις ως δικαιολογία. Αλλά δεν είναι αρκετό»

Για το τι έλειψε στον Παναθηναϊκό: «Δε θέλω να μιλήσω για συμπαίκτες μου ή για κάτι αγωνιστικό. Πάντα τους υπερασπίζομαι. Έχω τη γνώμη μου αλλά την κρατώ για τα αποδυτήρια».

Για την άδεια που πήραν οι παίκτες: «Παίζαμε σχεδόν δύο χρόνια σερί, είχαμε μόνο 10 μέρες άδεια το καλοκαίρι. Κάνουμε τα πάντα για την ομάδα, όμως είναι σημαντικό όλοι να δούμε και την οικογένειά μας».

Για την αμυντική προσέγγιση των αγώνων κι αν είναι εντολή προπονητή: «Είναι διαφορετικοί οι δύο τελευταίοι προπονητές μας. Φαίνεται πως παίζουμε αμυντικά επειδή δεν κάναμε σωστή πίεση και μετά αμυνόμασταν».

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 1 HD στις 15:00. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News