Να κάνει... Χριστούγεννα στην Τούμπα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα: Η κριτική των πρασίνων

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Στο τελευταίο ματς για το 2020 ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο άδειο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ (Novasports 1 HD, Newspao.gr, 19:30).

Στο τελευταίο ματς για το 2020 ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο άδειο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ (Novasports 1 HD, Newspao.gr, 19:30).

Οι πράσινοι βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, έχουν πετύχει ένα 3/3 απέναντι σε Παναιτωλικό, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα και θέλουν να δώσουν ένα «happy end» για το 2020 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Χωρίς τον Αγιούμπ (ο οποίος φαίνεται πως δεν υπολογίζεται), τον Χατζηθεοδωρίδη, τον Αντονίτο και τον Καμπετσή ο Λάσλο Μπόλονι θα καταστρώσει το πλάνο του ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται το «4-3-3» για το παιχνίδι της Τούμπας, αλλά έχει και στο μυαλό του εναλλακτική λύση με δύο φορ (Μακέντα, Καρλίτος) και ενδιάμεσο τον Βιγιαφάνιες.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για βαθμούς, ύστερα από ένα αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα στο «Κλ. Βικελίδης» απέναντι στον Άρη (1-0). Εκτός οι Βαρέλα, Ροντρίγκο, Μιχάι και Ουαγκέ.

Την ιδιαιτερότητα που κρύβει για αυτόν η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ σχολίασε ο Μαουρίσιο, ενόψει του ντέρμπι στην Τούμπα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την επιστροφή στην Τούμπα ως αντίπαλος: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Τούμπα και θα παίξω εκεί, ως αντίπαλος βέβαια. Δουλεύω σκληρά όλη αυτή την εβδομάδα για να πάω στη Θεσσαλονίκη και να κάνω τα πάντα για την ομάδα που αγωνίζομαι.

Για την υποδοχή που περιμένει: «Δεν ξέρω πώς να απαντήσω. Όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ υπήρχε μία μερίδα οπαδών που δεν ήταν σύμφωνη με αυτό. Βέβαια υπήρχαν και άλλοι που με ευχαρίστησαν για όσα είχα προσφέρει και μου ευχήθηκαν καλή τύχη».

Για το αν υπήρξαν «πειράγματα» μέσα στη βδομάδα: «Διατηρώ επαφή με κάποιους παίκτες, αλλά και με αξιωματούχους τους συλλόγου. Διότι υπήρξαν τρία χρόνια επιτυχιών σε αυτή την ομάδα. Οπότε δημιούργησα κάποιες φιλίες. Κρατώ επαφή με ορισμένους και ανυπομονώ να τους δω ξανά από κοντά”.

Με ποιον θα ανταλλάξει φανέλα: «Δημιούργησα πολλές φιλίες. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να κάνω δώρο σε όλους τους φίλους που θα ήθελα. Αλλά είχα ήδη μία επαφή με τον Ελ Καντουρί και έχουμε συμφωνήσει ότι θα ανταλλάξουμε φανέλες».

Για το γεγονός πως γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους στην ομάδα τον ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ σημαντικός αγώνας. Τα πράγματα εδώ πηγαίνουν καλύτερα. Όχι μόνο εγώ, αλλά όλη η ομάδα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Για τον παίκτη του ΠΑΟΚ που ξεχωρίζει και χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή: «Ο ΠΑΟΚ έρχεται από ένα καλό πρωτάθλημα. Έχει αρκετούς παίκτες με ποιότητα και εμπειρία. Οπότε δεν μπορώ να σας αποκαλύψω κάποιον για να μην μάθει ο αντίπαλος τα μυστικά».

Για το αν συζήτησε με τον Μπόλονι: «Για όλους τους αγώνες μιλάμε. Βεβαίως αποτελεί ντέρμπι, αλλά το σημαντικό είναι ότι η ομάδα μας είναι έτοιμη για να κάνει ένα καλό παιχνίδι εκεί”.

Για τη βελτίωση της εικόνας του Παναθηναϊκού: «Είμαστε σε καλή στιγμή και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Όλοι οι παίκτες είναι πολύ συγκεντρωμένοι. Έχουμε δουλέψει σκληρά με στόχο να κάνουμε έναν καλό αγώνα».

Για το αν αποτελεί πλεονέκτημα ότι η Τούμπα δεν θα έχει κόσμο: «Καταρχήν εμένα δεν μου αρέσει να παίζω χωρίς φιλάθλους. Αναμφίβολα οι φίλοι του ΠΑΟΚ ωθούν την ομάδα τους, τόσο όταν βρίσκεται σε μία καλή στιγμή, όσο και στα δύσκολα. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι πολύ φανατικοί και ενδεχομένως για εμάς είναι καλό ότι δεν θα υπάρχουν στο γήπεδο».

Για το αν είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για τον ίδιο και αν αποτελεί ευκαιρία να δώσει απαντήσεις: «Εγώ δεν παίζω για να αποδείξω στον ΠΑΟΚ τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει ο Μαουρίσιο. Ο ΠΑΟΚ με υποδέχτηκε και ήμουν μαζί του τρία χρόνια και τους ευχαριστώ για όσα έκαναν για εμένα. Αναφέρομαι και στους φιλάθλους και στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Τώρα όμως είμαι στον Παναθηναϊκό και έχω σκοπό να γράψω ιστορία στον Παναθηναϊκό».

Για το τι έχει αλλάξει και ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται βελτιωμένος:«”Η μοναδική λέξη είναι η δουλειά. Η ομάδα μας δουλεύει πολύ και αυτό είναι η λέξη-κλειδί».

Για το γεγονός ότι παίζει με προβλήματα: «Δεν μου αρέσει να δείχνω προβλήματα. Έπαιξα κάποιους αγώνες με πόνο. Είμαι όμως ένας άνθρωπος που κάνει το παν και θέλω το καλύτερο για την ομάδα μου. Θέλω να παίξω όλους τους αγώνες. Είμαι νέος παίκτης στο ρόστερ οπότε δεν θέλω να μείνω εκτός. Θέλω να εκμεταλλευτώ τις καλές στιγμές μας. Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα ξεκουραστώ».

Για το τι θέλει να του φέρει ο Αϊ Βασίλης: «Θα ήθελα υγεία, όχι μόνο για εμένα, αλλά και για την οικογένεια μου. Διότι χωρίς υγεία δεν μπορείς να κάνει τίποτα. Το βασικό είναι η υγεία».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News