Εδώ είναι... Λεωφόρος! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-2: Η κριτική των πρασίνων

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει το 3×3 στο πρωτάθλημα, στην επιστροφή του στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας «Απόστολος Νικολαϊδης» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 2 HD, Newspao.gr, 19:30).

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει το 3×3 στο πρωτάθλημα, στην επιστροφή του στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας «Απόστολος Νικολαϊδης» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 2 HD, Newspao.gr, 19:30).

Η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι ήταν κυρίαρχη στο Αθηναϊκό Ντέρμπι, πήρε μια μεγάλης σημασίας νίκη με 2-1 κόντρα στην ΑΕΚ και πλέον, δεν θέλει να αφήσει ανεκμετάλλευτο το κερδισμένο μομέντουμ, στο πράσινο «comeback» στη Λεωφόρο.

Το «Τριφύλλι» έφθασε αισίως τους 15 βαθμούς, όμως, χρειάζεται ένα ιδανικό φινάλε για το 2020, προκειμένου το νέο έτος να ελπίζει για την τετράδα και το ευρωπαϊκό όνειρο.

Όπως δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Κουρμπέλη και Βιγιαφάνιες.

Τα αντανακλαστικά που πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκό στην επιστροφή του στη Λεωφόρο αναφέρθηκε ο Λάζλο Μπόλονι, στις δηλώσεις του ενόψει του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο προπονητής των πράσινων αναφέρθηκε επίσης στην ψυχολογία της ομάδας έπειτα από τη νίκη επί της ΑΕΚ, στην κατάσταση των Βιγιαφάνιες και Κουρμπέλη, αλλά και στις καλές εμφανίσεις των Αλεξανδρίτη και Ζαχαρίτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι στην κάμερα των καναλιών Novasports:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ και την ψυχολογία της ομάδας: «Όχι ειλικρινά όχι και βεβαίως δε θα ήθελα αλλαγές στο μυαλό τους. Έχω μια έκφραση που χρησιμοποιώ συνέχεια “Ο διάβολος ποτέ δεν κοιμάται”. Να είμαστε προσεκτικοί είναι ένα παιχνίδι εξαιρετικά δύσκολο. Έχουμε δύο αντιπάλους. Ο πρώτος είναι ο ίδιος μας ο εαυτό μας. Έχουμε ένα δεύτερο αντίπαλο που είναι αρκετά δυσνόητος, αυτός είναι ο αγωνιστικός χώρος που για εμάς είναι άγνωστος. Πρέπει να υπερβούμε αυτές τις δυσκολίες θα κάνουμε υπερπροσπάθεια».

Για τη Λεωφόρο και την επιστροφή: «Θα πω κάτι το οποίο δεν είναι πολύ λογικό. Είναι σαν ένα παλιό σπίτι, το οποίο εύχεσαι να του κάνει ανακαίνιση και μετά από χρόνια επιστρέφεις πάλι σ’ αυτό. Χρειάζεσαι αντανακλαστικά για να επιστρέψεις. Ελπίζω ότι θα απαντήσουμε θετικά η διοίκηση μας κάνει ότι μπορεί».


Για το αν θα ράψει τα δύο καλά ημίχρονο που είχε ο Παναθηναϊκός με ΑΕΚ και Ολυμπιακό: «(… χαμογελάει και απαντά) Κοιτάξτε προσπάθησα να πάω σε ένα κατάστημα για να αγοράσω βελόνα, αλλά είναι κλειστά λόγω κορωνοϊού. Η μαμά μου όμως θα μου στείλει αλλά θα αργήσει».

Για τους Βιγιαφάνιες και Κουρμπέλη, αν παίξουμε με τον ΠΑΣ: «Είναι μεγάλα προβλήματα, αλλά είναι σημαντικοί παίκτες. Δεν μπορώ να απαντήσω στην ερώτηση σας, θέλω 24ωρες ακόμα».

Για τις καλές εμφανίσεις των Αλεξανδρίτη και Ζαγαρίτη: «Αυτά τα παιδιά έχουν πολλά να μάθουν. Έχουν ταλέντο, αλλά χωρίς να τους προσβάλλω δεν είναι ούτε ο Κουαρέσμα ούτε ο Ρονάλντο, αλλά και ούτε ο Βαράν. Ελπίζω με τη δουλειά τους να ανεβαίνουν ένα ένα το σκαλί, για να γίνουν χρήσιμοι παίκτες για τον Παναθηναϊκό. Τώρα σε τι επίπεδο θα φτάσουν είναι ακόμα νωρίς έχουν πολλά να αποδείξουν».

Για το γκρουπ εξέλιξης που έχει δημιουργήσει: «Έχουμε μια ομάδα 12 παικτών, μέσα σ’ αυτούς είναι ο Ζαγαρίτης και ο Αλεξανδρίτης. Μέχρι τώρα τεστάρουμε και εξετάζουμε με τους βοηθούς ποιος χρειάζεται τι. Αρχίσαμε από την τεχνική, την έκρηξη και πέρα από την τακτική προσπαθούμε να βρούμε μια κατάσταση που να βελτιώνει τον καθένα. Βεβαίως θα πρέπει να τους δώσουμε τι δυνατότητα να παίξουν σε ξεχωριστά παιχνίδια. Δεν θα ήθελα να δώσω τους αγώνες του πρωταθλήματος γιατί εκεί θέλουμε βαθμούς. Να βρούμε αγώνες που να έχουν ένα ψυχολογικό φόρτο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News