Πήρε άδεια για «επιστροφή» στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός!

Ελάχιστα εισιτήρια απέμειναν για το ντέρμπι!

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Λεωφόρο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Λεωφόρο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με κείμενο που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», το τριφύλλι έλαβε την άδεια για παιχνίδια στην ιστορική του έδρα έως το τέλος της χρονιάς.

Σύμφωνα με την απόφαση. Αποφασίζουμε:

Τη χορήγηση Αδείας Διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων ποδοσφαίρισης στην Π.Α.Ο. Π.Α.Ε., για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 & έως τις 31/12/2020, για το τμήμα Ανδρών της, για όλους τους αγώνες του στη διοργάνωση του σχετικού Νο. “13.”, καθώς και για τους εγκεκριμένους από τις αρμόδιες διοργανώτριες αρχές φιλικούς αγώνες του – σύμφωνα με τα προγράμματα αγώνων και το σχετικό παραχωρητήριο – που θα διεξαχθούν στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου «Απόστολος Νικολαΐδης» στον Δήμο Αθηναίων Αττικής, το οποίο βρίσκεται επί της Λ. Αλεξάνδρας αρ. 160 στον οικείο Δήμο, τηρουμένων των προϋποθέσεων των ανωτέρω σχετικών – κυρίως όσων ορίζονται στο σχετικό Νο. “9.” – και του εγκεκριμένου από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αγωνιστικού υγειονομικού πρωτοκόλλου που αφορά το συγκεκριμένο άθλημα στα πλαίσια της πρόληψης κι αντιμετώπισης του κορωνοϊού, για όσο χρονικό διάστημα ισχύουν τα εφαρμοζόμενα μέτρα. Αναφορικά με την παρουσία θεατών στις αθλητικές συναντήσεις, αυτή θα ορίζεται από την εκάστοτε ισχύουσα Κοινή Υπουργική Απόφαση περί κανόνων τήρησης αποστάσεων και άλλων μέτρων προστασίας προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού covid-19. Ο ανώτατος επιτρεπόμενος αριθμός καθημένων θεατών είναι 16.000 (δεκαέξι χιλιάδες) άτομα. Για την λήψη των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας και τάξης, κοινοποιείται αντίγραφο της Αδείας Διεξαγωγής στην οικεία Αστυνομική Αρχή, μέσω της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Η αδειοδοτούμενη Π.Α.Ε. & η διοργανώτρια ένωση/ομοσπονδία υποχρεούνται να ενημερώσουν έγκαιρα την οικεία Αστυνομική Αρχή, για οποιαδήποτε αλλαγή ημέρας και ώρας στο αγωνιστικό πρόγραμμα. Νέα Άδεια Διεξαγωγής αθλητικής συνάντησης εκδίδεται μόνο σε περίπτωση αλλαγής έδρας.

Πήρε άδεια για «επιστροφή» στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News