Έχει τα δίκια του ο Εμμανουηλίδης

Έχει τα δίκια του ο Εμμανουηλίδης

Υπήρξαν αναφορές του Τύπου σχετικά με την δυσαρέσκεια του Δημήτρη Εμμανουηλίδη για το γεγονός ότι δεν έχει πάρει καθόλου ευκαιρίες να δείξει την αξία του.

Υπήρξαν αναφορές του Τύπου σχετικά με την δυσαρέσκεια του Δημήτρη Εμμανουηλίδη για το γεγονός ότι δεν έχει πάρει καθόλου ευκαιρίες να δείξει την αξία του.

Ο πιτσιρικάς στην ηλικία που είναι δεν κρατιέται, προφανώς θέλει να αγωνίζεται, αφού γνωρίζει ότι έχει ένα σπάνιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνδυασμό δύναμης και ξεπετάγματος που τον κάνει καλό στον χώρο. Μιλάμε για ακατέργαστο διαμάντι, χωρίς έλλειμμα τεχνικής κατάρτισης, που απλώς πρέπει να δουλέψει με το τεχνικό επιτελείο για να βελτιώσει την αντοχή και το κορμί του.

Τα στοιχεία του είναι τέτοια που του επιτρέπουν να κερδίζει ενέργεια μέσα από παιχνίδια, γίνεται κατανοητό πως έχει δεύτερες σκέψεις όταν δεν αγωνίζεται. Η παρουσία του δίνει κέρδη στην ομάδα του και δημιουργεί κόπωση στην αντίπαλη άμυνα αφού ο πιτσιρικάς τρέχει παντού ενώ αν βρει μπροστά του κενά μέτρα έχει …χαθεί από τα μάτια σου.

Στην ηλικία που είναι, με τα στοιχεία που διαθέτει, ο συνδυασμός ταχύτητας, έντασης, παιχνιδιού με πρόσωπο στο αντίπαλο τέρμα, πληρώνεται ακριβά αν τέτοιο ποδοσφαιριστή μπορέσεις να τον εξελίξεις. Ο νεαρός επιθετικός ήταν ο μόνος της γενιάς του, που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2017.

Στις 13 Ιουνίου υπήρξε η σχετική ανακοίνωση, που συμπεριλάμβανε τρεις παίκτες γεννηθέντες το 1998, τρεις το 1999 και το… παιδί-θαύμα των πρασίνων του οποίου η διθαχείριση ήταν άθλια.

Ενώ το 2018 ξεκίνησε καλά στην πορεία έγινε παγκίτης για να παίζει ο Αλτμαν, ο Κολοβός και ο Μολό. Κατέληξε στον Πανιώνιο όπου κι εκεί ξεχώρισε κι αντί να γίνει προσπάθεια ένταξής του αποκτήθηκε κάποιος Σαβιέρ από κάποια Ταντέλα…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News