Παναθηναϊκός: Ντρεοσί και ένας Γερμανός για τεχνικός διευθυντής
Ο Πιέρ Ντρεοσί να είναι αυτή τη στιγμή το Νο1 φαβορί για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν παίζει μόνο του.
Ο Πιέρ Ντρεοσί να είναι αυτή τη στιγμή το Νο1 φαβορί για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν παίζει μόνο του.
Ο Ντρεοσί που έχει συνεργαστεί με τον Μπόλονι είναι το μεγάλο φαβορί για νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, διαδεχόμενος τον Τσάβι Ρόκα.
Τη συγκεκριμένη είδηση μεταδίδουν και στη Γαλλία…
Την ίδια ώρα, υπάρχει κι άλλος υποψήφιος από την ευρωπαϊκή αγορά (Γερμανός). Ο Ντρεοσί δείχνει να είναι το φαβορί, όμως ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, θα καταλήξει μέσα στις επόμενες ώρες.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»