Κουρμπέλης για στόπερ...

Κουρμπέλης για στόπερ...

Από πέρσι πολλοί ήταν εκείνοι που έλεγαν ότι δεν θα ήταν άσχημο να δούμε τον Δημήτρη Κουρμπέλη στο πλάι του Μπαρτ Σένκεφελντ.

Από πέρσι πολλοί ήταν εκείνοι που έλεγαν ότι δεν θα ήταν άσχημο να δούμε τον Δημήτρη Κουρμπέλη στο πλάι του Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο αρχηγός δεν πρόκειται να γίνει ποτέ ο …σκύλος αμυντικός χαφ που θα κυνηγά τους αντιπάλους και στα… αποδυτήρια. Βάζοντάς τον δίπλα σε έτερο αργό κεντρικό χαφ σαν τον Μαουρίσιο τον εκθέτεις.

Όταν ήταν στην Τρίπολη είχε παίξει κάμποσα ματς ως στόπερ, η θέση δεν του είναι άγνωστη κι επειδή ξέρει μπάλα μπορεί με την ηρεμία του να συνθέσει μια χαρά ντουέτο με ένα πιο σκληροτράχηλο στόπερ σαν τον Ολλανδό.

Ο Λάζλο Μπόλονι βλέπει ότι πολλοί παίκτες του δεν είναι σε φόρμα απόρροια της κακής δουλειάς που έγινε το καλοκαίρι στη φυσική κατάσταση.

Μέχρι να στρώσουν οι αθλητές καλείται να εφαρμόσει fundamental ποδόσφαιρο με έμφαση στο ομαδικό παιχνίδι, στις αλληλοκαλύψεις και παραγωγή φάσεων μέσα από συνεργασία άπαξ και οι σταρ δεν είναι σε θέση να παράξουν…heroball, βασισμένοι σε καταστάσεις one on one.

Ο Παναθηναϊκός σε κάθε του αγώνα δέχεται γκολ, για να αρχίσει να παίρνει βαθμούς χρειάζεται απαραιτήτως να βελτιώσει τις επιδόσεις του στα μετόπισθεν μέχρι να βρει συγχρονισμούς.

Φανερά πίσω δεν υπάρχει καλή χημεία, όλοι ακόμα ψάχνονται με καινούργιους ακραίους και τον Βέλεθ στο πλευρό του Σένκεφελντ, αναρωτιόμαστε μήπως ο κόουτς θα έπρεπε να πάει σε πιο safe επιλογές καθιερώνοντας τον αρχηγό στην άμυνα, δίνοντας την ευκαιρία στον Αλεξανδρόπουλο να βγάλει την ποιότητά του στον άξονα παίζοντας βασικός.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News