Πρόταση... ψίχουλα για Παναθηναϊκό και Μακέντα

Οι προτάσεις για πώληση που έχει φέρει ο Μακέντα

Ο Φεντερίκο Μακέντα που βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων και ειδικότερα από τη Μέση Ανατολή, μπορεί τελικά να μην χρειαστεί να μετακομίσει τόσο μακριά από την Ελλάδα, αν τελικά αποφασίσει ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει στην πώλησή του, αφού έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Σερβία, πολύ δυνατά για την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού έχει μπει ο πρωταθλητής της χώρας, Ερυθρός Αστέρας και μάλιστα βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα τα χρήματα που προσφέρουν τόσο στον παίκτη όσο και στον Παναθηναϊκό είναι… ψίχουλα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Sportday, o Μακέντα έχει ήδη δεχτεί πρόταση από τους Σέρβους η οποία περιλαμβάνει ποσό 470.000 προς τον ίδιο και 350.000 προς τον Παναθηναϊκό.

 Προσφορά που είναι χαμηλή για τα στάνταρ που έχουν θέσει τόσο οι πράσινοι όσο και ο 29χρονος φορ. Επί του παρόντος η προσοχή του Μακέντα είναι στραμμένη προς τα Εμιράτα κι άπαντες βρίσκονται εν αναμονή των τελικών προτάσεων των Αράβων.

 Εάν η προσφορά τους αγγίξει τις 700.000 για τον Μακέντα και το 1 εκατ. για τον Παναθηναϊκό το πιο πιθανό είναι πως ο Ιταλός στράικερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αραβία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News