Ομάδα-έκπληξη για Μακέντα - Στο «παιχνίδι» ο Ερυθρός Αστέρας

Ξεμπούκωσε ο Παναθηναϊκός και τώρα... πρόκριση!

Δεν είναι μόνο το Ντουμπάι ως πιθανός προορισμός για τον Φεντερίκο Μακέντα, καθώς για τον Ιταλό φορ φέρεται να ενδιαφέρεται και ο Ερυθρός Αστέρας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Σερβία, ο πρωταθλητής της χώρας κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Μακέντα, όντας σε συνεχείς διαπραγματεύσεις.

«Είχε μια καταπληκτική σεζόν, σκοράροντας 12 γκολ σε 23 ματς και βρίσκεται στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα, αλλά και πολλών αραβικών ομάδων. Μάλιστα, διεμήνυσε στους ιθύνοντες του Ερυθρού Αστέρα ότι η προτεραιότητά του ήταν να πάει στη Μέση Ανατολή. Όμως, υπάρχει αισιοδοξία στο “Μαρακανά”. Το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό τον δένει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, που σημαίνει ότι οι “ερυθρόλευκοι” –που είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τον πρώην άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- πρέπει να πληρώσουν για να τον αποκτήσουν», αναφέρουν οι Σέρβοι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News