Έξι μεταγραφές στην ενδεκάδα με Ατρόμητο
Για πρώτη φορά στην ενδεκάδα αναμένεται να δούμε έξι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, να παίζουν ταυτόχρονα στο χορτάρι για τον Παναθηναϊκό.
Στο σαββατιάτικο ματς με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ ο Λάσλο Μπόλονι αναμένεται να διαφοροποιήσει τα πλάνα του σε σχέση με τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις κόντρα σε Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης.
Οι σίγουροι για το βασικό σχήμα είναι οι Καρλίτος, Μαουρίσιο και Σάντσες από τα «φρέσκα» αποκτήματα.
Από κει και πέρα, οι Βιγιαφάνιες και Χουάνκαρ «ανεβάζουν» στροφές και χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας. Στο σενάριο που χρησιμοποιηθεί ο Αργεντινός και δεν παίξει στη θέση των εξτρέμ, δύσκολα θα συνυπάρξουν Μακέντα και Καρλίτος.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΑναφορικά με τους παίκτες στα «φτερά» της επίθεσης, ο Σαβιέρ έχει το προβάδισμα απέναντι στον Αϊτόρ.
Οι υπόλοιποι πέντε θα είναι οι Διούδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας (δίνει αγώνα… δρόμου), Κουρμπέλης και Χατζηγιοβάνης.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τεράστιος Ναν: Οι πόντοι των παικτών στο Παναθηναϊκός-Αρμάνι 80-75
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός – Αρμάνι 80-75
- Παναθηναϊκός, EuroLeague: Πότε είναι το επόμενο παιχνίδι – Ημέρα, ώρα, έδρα (9 αγων.)
- Με ψυχή ο Παναθηναϊκός, νικητής σε απίστευτο θρίλερ στο T-Center!
- Παναθηναϊκός: Ξεσηκωμός για ΑΕΚ - Η εκτίμηση για την προσέλευση στο ΟΑΚΑ