Χημεία... αγνοείται

Χημεία... αγνοείται

Ήταν αναμενόμενο ότι στις πρώτες αναταράξεις εκείνος που θα “έβγαινε στη σέντρα” από τον οργανισμό θα ήταν ο Τσάβι Ρόκα.

Τα καμπανάκια άρχισαν να βαράνε από πέρσι όταν τα ΜΜΕ, οι οπαδοί , ο περίγυρος δεν είδαν με καλό μάτι τις μεθοδεύσεις για την αποχώρηση Δώνη, μην χάνοντας ευκαιρίες να πετάξουν “καρφιά”.

Άρα το κλίμα ήταν ήδη “στρωμένο”. Από την 1η αγωνιστική (!) αναφέρθηκε στον Τύπο ότι οι παίκτες έβλεπαν με μισό μάτι τον Καταλανό ο οποίος έχασε κι άλλους πόντους διώχνοντας τον Δημήτρη Κολοβέτσιο που στα αποδυτήρια αποτελούσε την πιο δημοφιλή περσόνα, τόσο ανάμεσα σε νέους όσο και σε “πάλιουρες”.

Ο καλύτερος σε μέσο όρο απόδοσης παίκτης στα play offs “κόπηκε” την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας χωρίς καν να έχει ενημερωθεί αρμοδίως προηγουμένως, είτε από τον τεχνικό διευθυντή, είτε από τον προπονητή, με το κλίμα να βαραίνει περισσότερο.

Έδειχνε η κατάσταση ότι θα φτάσει στο απροχώρητο στα δύσκολα, στις ήττες και στις “στραβές”, τότε που χρειάζεσαι περισσότερο την ενότητα και τη συσπείρωση. Προς το παρόν η σχέση του Ρόκα με τις “καραβάνες” του Κορωπίου είναι πολύ ψυχρή κι αυτό σίγουρα θα επηρεάσει τη σχέση του Πογιάτος με τους ποδοσφαιριστές.

Η “πληγή” που άνοιξε με την απόλυση Δώνη δεν θα κλείσει εύκολα, ακόμα κι αν φύγει ο κόουτς κι ο συμπατριώτης του κρατήσει το πόστο του, η χημεία αγνοείται.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News