Μισό εκατομμύριο... αναπόφευκτα στους «κομμένους»
Μισό εκατομμύριο ευρώ θα πάνε… στράφι από το ταμείο του Παναθηναϊκού για τους Μολό και Μπεκ.
Αμφότεροι δεν έχουν βρει ομάδα και έτσι, το «Τριφύλλι» θα πληρώσει άσκοπα μισό εκατομμύριο ευρώ, δηλαδή ένα ποσό με το οποίο θα μπορούσε να ενισχυθεί κάλλιστα με έναν χαφ αξίας.
Το μεγάλο «αγκάθι» του Παναθηναϊκού ήταν και είναι οι αποτυχημένες κινήσεις του την περασμένη μεταγραφική περίοδο. Όπως είχε πει και ο Γιώργος Δώνης, «ήταν οι χειρότεροι παίκτες που θα μπορούσαν να έρθουν – πλην μερικών εξαιρέσεων».
Ο Παναθηναϊκός έχει λύσει αρκετά συμβόλαια, ο Τσάβι Ρόκα έδωσε τον δικό του αγώνα και εξοικονόμησε κοντά στο 1,5 εκατομμύριο, όμως, αναπόφευκτα ο σύλλογος θα πληρώσει τα σπασμένα για τους Μολό και Μπεκ.
Ο Γάλλος εξτρέμ πήγε στην Ορλεάν, δεν ενθουσίασε τους Γάλλους και επέστρεψε πίσω, όπου και… ξέμεινε στο Κορωπί (δεν ασχολήθηκε ο Απόλλωνας). Από την άλλη, ο χαρακτήρας του Μπεκ προβλημάτισε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αφού είχε ξεκάθαρη πρόθεση να κάτσει στο συμβόλαιο (απέρριψε πρόταση από την Βουλγαρία).
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ο Κουτσιαύτης «τελείωσε» τα ψέματα: Το σχόλιο για τη διαιτησία στο Παναθηναϊκός-Κηφισιά
- Who is who: Ποιος είναι ο Ανάς Σαλάχ-Εντίν που συνδέεται με τον Παναθηναϊκό
- Σαλάχ-Εντίν: Η αξία του 24χρονου που συνδέεται με τον Παναθηναϊκό
- ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Η αιχμηρή αναφορά στο match report για το γκολ που δεν μέτρησε
- Παναθηναϊκός: Έτσι θα είναι το «Glass Floor» στο «Παύλος Γιανακόπουλος»