Σαβιέρ: «Να δώσουμε... απαντήσεις στο ματς με Άρη»

Σαβιέρ: «Να δώσουμε... απαντήσεις στο ματς με Άρη»

Για το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και την εκκίνηση του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα μίλησε ο Σαβιέρ στα κανάλια Novasports.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το τι δεν έχει πάει καλά στην εκκίνηση του πρωταθλήματος: “Είναι αλήθεια ότι δεν έγινε η αρχή που επιθυμούσαμε. Προσδοκούσαμε δύο νίκες, αλλά στον πρώτο αγώνα θαρρώ δεν είχαμε τις τελικές που έπρεπε και επίσης τη δυνατότητα να πετύχουμε γκολ. Όσον αφορά τώρα το δεύτερο αγώνα ήτανε μία κίνηση μοιραία“.

Για το αν αισθάνεται πίεση: “ Ένας σύλλογος μεγάλος όπως είναι ο Παναθηναϊκός έχει πάντοτε πίεση για νίκη και αυτό συμβαίνει σε όλους τους αγώνες και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Αυτό που έχουμε στόχο για τον επόμενο αγώνα είναι να πάμε καλά να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να φέρουμε τη νίκη”.

Για το τι περιμένει από το παιχνίδι με τον Άρη: “Ο Άρης έχει κάνει μία αρχή με μία νίκη και μία ισοπαλία σε αντίθεση με εμάς, αλλά αυτό που έχω δει μέχρι τώρα είναι ότι θα μπορέσουμε να δώσουμε μία πάρα πολύ καλή απάντηση στον αγώνα της Κυριακής, μπαίνοντας με μία ομάδα με καλούς παίκτες και με δυνατότητες“.

Για την προσαρμογή του στη νέα πραγματικότητα: “ Είναι πάρα πολύ καλή η προσαρμογή μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να προσαρμοστώ τόσο γρήγορα. Βρίσκομαι σε ένα φανταστικό σύλλογο, ο οποίος με έχει περιβάλει με όλη του την αγάπη και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτήν την προσαρμογή. Την οποία προσαρμογή και εγώ με τη σειρά μου θα τη βγάλω στους αγωνιστικούς χώρους.

Αν πίστευε ότι θα έρθει σε μία ομάδα που στοχεύει σε τίτλους: “ Από πέρυσι ήδη σκεφτόμουνα αυτή την αλλαγή. Κοίταζα να είμαι 100& έτοιμος ώστε να την πραγματοποιήσω. Θεωρώ ότι έγινε 100% έτοιμος και μπόρεσα να την πραγματοποιήσω, δείχνοντας στην Πορτογαλία ήδη ποιες είναι οι δυνατότητες μου και θέλω να πιστεύω πως αυτό ήταν το εφαλτήριο για να κάνω αυτή τη μεταγραφή να βρεθώ εδώ.

Για το πώς προφέρεται το όνομα του: “Σαβιέρ”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News