ΔΕΙΤΕ - Λάρισα - Παναθηναϊκός Live Streaming

Λάρισα - Παναθηναϊκός Live Streaming

Λάρισα – Παναθηναϊκός Live Streaming

Λάρισα – Παναθηναϊκός Live Streaming: Δεύτερο επίσημο ματς για τον Παναθηναϊκό του Ντάνι Πογιάτος. Το συγκρότημα του Ισπανού τεχνικού ρίχνεται για δεύτερη φορά στη μάχη στην τρέχουσα Superleague. Απογοητευτική η πρεμιέρα για το Τριφύλλι, το οποίο θέλει στον θεσσαλικό κάμπο να δείξει κάτι εντελώς διαφορετικό και να πετύχει την πρώτη νίκη της χρονιάς.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στη Λάρισα την ΑΕΛ. Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 19:30. Ο αγώνας θα προβληθεί σε live streaming μέσα τα κανάλια της Nova, τα Novasports.

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-0

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε στην Τρίπολη τον Αστέρα. Ηττήθηκε με 1-0, δεχόμενος γκολ στο 73′. Κακή εμφάνιση από τους πράσινους, οι οποίοι καλούνται κόντρα στη Λάρισα να δείξουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. 

Περίεργες επιλογές από τον Ντάνι Πογιάτος τόσο στο στήσιμο της ομάδας πριν τον αγώνα, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ξεκίνησε τους Σερπέζη και Μαυρομμάτη, με τον πρώτο άπειρο και το δεύτερο εκτός φυσικής θέσης. Τεράστια εντύπωση προκάλεσε η απόφαση του Ισπανού να βγάλει αλλαγή τον αρχηγό Δημήτρη Κουρμπέλη.

Μετά την ήττα στην αρκαδική πόλη, οι «πράσινοι» έπαιξαν φιλικό με τον Λεβαδειακό. Ούτε εκεί έδειξαν αυτά που έπρεπε και η παρουσίαση μιας άλλης εικόνας στη Θεσσαλία αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Λάρισα – Παναθηναϊκός στοίχημα

Το ελληνικό πρωτάθλημα κατέχει περίοπτη θέση στις στοιχηματικές πλατφόρμες. Το Λάρισα – Παναθηναϊκός δε θα μπορούσε να λείψει από αυτές. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται ως το φαβορί για νίκη στον αγώνα, έστω και δύσκολα. 

Οι μπουκ βλέπουν ένα κλειστό ματς, με λίγες φάσεις, το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Φαβορί τα λίγα γκολ (Under 2,5 γκολ) και το No Goal, το ενδεχόμενο δηλαδή να σκοράρει η μια από τις δύο ομάδες ή καμία από τις δύο. Αναλυτικά εδώ – Δείτε τις αποδόσεις

Λάρισα – Παναθηναϊκός Live Streaming | Πώς θα δείτε το παιχνίδι:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News