«Κερδίζει» Πούγγουρα ο Βέλεθ

«Κερδίζει» Πούγγουρα ο Βέλεθ

Σένκεφελντ και Βέλεθ έπαιξαν μαζί στο φιλικό με τον Λεβαδειακό (στο β΄ μέρος) κι έδειξαν να έχουν χημεία.

Ο Ισπανός αυτή τη στιγμή είναι πάνω από τον Αχιλλέα Πούγγουρα στην προτίμηση του προπονητή του, με τον Έλληνα στόπερ να έχει και θέματα με τραυματισμούς.

Οι δυο τους δεν στάθηκαν καλά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, σε ένα πειραματικό ντουέτο που λίγες φορές θα το ξαναδούμε μιας κι ο Μπαρτ είναι ακλόνητος από την οπισθοφυλακή. Δύο φορές έπαιξε μαζί με τον Ίβηρα και τα πήγαν καλά.

Αρχικά στο φιλικό με την Λαμία όπου μάλιστα ο Βέλεθ είχε ένα κομβικό τάκλιν πάνω στην γραμμή, γλιτώνοντας την ομάδα από παραβίαση εστίας. Σε εκείνο το 90λεπτο ο πρώην μπακ του Άρη ήταν εξαιρετικός, τις προάλλες απέναντι στους Βοιωτούς μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα κι έπαιξε δίδυμο με τον Σένκεφελντ.

Ο Ισπανός ήταν θετικός, με τις επεμβάσεις αλλά και τις μεταβιβάσεις του βοήθησε το τριφύλλι ενώ έκανε τους συμπαίκτες του να νιώθουν εμπιστοσύνη. Για να τους δούμε τι θα κάνουν μαζί και στον κάμπο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News