«Ανήσυχος ο Αλαφούζος, θα μίλησε με Ρόκα για Πογιάτος»
Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, εμφανίζει «ανήσυχο» τον Γιάννη Αλαφούζο με την εικόνα της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια.
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με ήττα δεν αγωνίστηκαν εναντίον του Απόλλωνα και αντιμετωπίζουν κατά σειρά την ΑΕΛ εκτός έδρας, τον Άρη στο ΟΑΚΑ και εν συνεχεία μετά τη διακοπή τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, η ήττα στην πρεμιέρα και το καμπανάκι από την εικόνα της ομάδας με τον Λεβαδειακό έχουν ανησυχήσει σφόδρα και τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος περιμένει τον Τσάβι Ρόκα για να συζητήσουν εφ όλης της ύλης.
Ο προβληματισμός είναι έντονος, όλα και όλοι κρίνονται από τα αποτελέσματα, αλλά ο μεγαλομέτοχος θέλει να ακούσει και την άποψη του τεχνικού διευθυντή για τον Πογιάτος και την κατάσταση στην ομάδα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Στο περίμενε ο κλεισμένος σέντερ από τον Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με τη Βικτόρια Πλζεν
- Παναθηναϊκός: Για αυτό δεν έπαιξε ο Ζαρουρί με τη Βικτόρια Πλζεν
- Ευρωλίγκα: Βαρύ πρόστιμο σε Παναθηναϊκό, μία αγωνιστική σε Λεσόρ
- Παναθηναϊκός: Η λεπτομέρεια από τα εντός της Πλζεν που αξίζει προσοχής πριν τη ρεβάνς