Πογιάτος σαν τον... Γιούρι Γκέλερ!
Κατήφεια επικράτησε μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό όπου για μια ακόμα αναμέτρηση ο Παναθηναϊκός δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης.
Γίνεται κατανοητό πως την αγωνιστική που έρχεται ο Ντάνι Πογιάτος πρέπει να μεταμορφωθεί σε… Γιούρι Γκέλερ για να παρουσιάσει ένα σύνολο με χαρακτηριστικά γνωρίσματα της σχολής του (παίκτες δυνατοί στα βασικά, με καλά τρεξίματα κι έφεση στο επιθετικό παιχνίδι).
Ως τώρα ο βαθμός συνοχής είναι απελπιστικά χαμηλός (αναμενόμενο) κι αυτό ίσως είναι “σημάδι” για τη συνέχεια, όπου η ενεργοποίηση Βιγιαφάνιες, Χουανκάρ, Αϊτόρ θα θέσει το τριφύλλι σε νέες (πάλι) βάσεις προκειμένου ν’ αφομοιωθούν τα παιδιά που αποκτήθηκαν για να κάνουν τη διαφορά.
Μέχρι την πλήρη ενσωμάτωση τους, το ζητούμενο για τους πράσινους είναι να εδραιωθούν στις υψηλές θέσεις του πίνακα, ακόμα και με εμφανίσεις -κομήτες που θα κερδίζουν πρόσκαιρα τις εντυπώσεις, χωρίς να έχουν συνέχεια. Το έχουμε ξαναγράψει. Τρίποντα έστω και με αυτογκόλ ώστε να εδραιωθεί καλή ψυχολογία πάνω από το Κορωπί.
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Ντουμπάι BC - Παναθηναϊκός 104-107
- Γιαννακόπουλος: Η πρώτη αντίδραση μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ντουμπάι BC
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Ντουμπάι BC - Παναθηναϊκός 104-107
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Ντουμπάι BC - Παναθηναϊκός 104-107
- Πότε και με ποιoν παίζει ξανά ο Παναθηναϊκός - Η έδρα και η μέρα