Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός Live Streaming | Κανάλι | 20-9-2020

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός Live Streaming

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός Live Streaming

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός έχει… ρεπό στο πρωτάθλημα και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Απόλλωνα.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη οδήγησε τους πράσινους στο να προγραμματίσουν φιλικό παιχνίδι.

Αντίπαλος του τριφυλλιού είναι ο Λεβαδειακός, σήμερα στις 18.30, ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το «Παναθηναϊκός TV».

Παράλληλα, το παιχνίδι θα μεταδοθεί και από την Cosmote TV. Η χρέωση για το PAO TV είναι 2,5 ευρώ.

Δοκιμές και… καλύτερη εικόνα

Αν και πρόκειται για φιλικό παιχνίδι, ο Ντάνι Πογιάτος θέλει να δει από τους παίκτες του σαφώς καλύτερη εικόνα από την πρεμιέρα.

Μια πρεμιέρα που συνοδεύτηκε από ήττα στην Τρίπολη, αλλά και με κάκιστη εμφάνιση.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού, λοιπόν, θέλει πάση θυσία να δει πράγματα που δουλεύει στην προπόνηση, ώστε το τριφύλλι να αρχίσει να αποκτά αγωνιστικό χαρακτήρα.

Επιστροφές, αλλά και απουσίες

Οι Αϊτόρ και Σένκεφελντ, που έλειψαν στην ήττα της πρεμιέρας από τον Αστέρα στην Τρίπολη (1-0), είναι ετοιμοπόλεμοι, σε αντίθεση με τους Χουάνκαρ και Βιγιαφάνιες που χρειάζονται λίγες ακόμη μέρες για να μπουν στα πλάνα του προπονητή.

Αρκετά πιθανό είναι να δούμε ξανά σχήμα με Καρλίτος και Μακέντα, καθώς το συγκεκριμένο δίδυμο έχει πολλή ποιότητα, αλλά χρειάζεται να δουλέψει τη χημεία του.

Στην αποστολή του αυριανού φιλικού με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας (18:30, Παναθηναϊκός TV) βρίσκονται οι:

Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σάντσες, Ζαγαρίτης, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Καραγιάννης, Μαυρομμάτης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Τζαβίδας, Μακέντα, Καρλίτος, Αγιούμπ, Αϊτόρ, Σαβιέρ.

Περιμένει… μεταγραφή

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός περιμένει από μέρα σε μέρα τον Αντονίτο, για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ενας παίκτης που μπορεί αν έρχεται με την ταμπέλα του αναπληρωματικού, ωστόσο είναι σίγουρο που θα παλέψει για τη θέση με τον Φακούντο Σάντσες.

Το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό θα έχει διετή διάρκεια.

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός Live Streaming | Πώς θα δείτε το παιχνίδι:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News