Παναθηναϊκός - Λεβαδειακό κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακό κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακό κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακό κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τυπικά τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Καλλιθέας σε μια φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα για τον Ντάνι Πογιάτος, ο οποίος θα εκμεταλλευτεί το «κενό» στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Τριφυλλιού.

Ο Ντάνι Πογιάτος θέλει να δει γκολ από τους ποδοσφαιριστές του στο φιλικό ματς απέναντι στους Βοιωτούς μια εβδομάδα πριν το σημαντικότατο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΛ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Χουάνκαρ και Βιγιαφάνες. Επιστρέφουν οι Ιωαννίδης και Αϊτόρ.

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακό κανάλι ώρα: Ο σωστός δρόμος που χάραξαν Καραγκούνης και Δώνης

Στον Παναθηναϊκό ο ανταγωνισμός έχει πλέον αυξηθεί και με τις υπάρχουσες συνθήκες δύσκολα θα βρεθεί χώρος για τους μικρούς να δείξουν την αξία τους.

Σε αυτή την περίπτωση καλά κάνουν στην ΠΑΕ και στέλνουν τα φυντάνια σε ομάδες με δανεισμό. Συνέβη με Περέα, Θεοχάρη, ίσως ακολουθήσει ο Αθανασακόπουλος, με τα παιδιά να καταλαβαίνουν ότι σε περιβάλλον που συνεχώς αυξάνει τον ανταγωνισμό, τα περιθώρια για τους ίδιους δεν είναι όσο μεγάλα θα ήθελαν.

Το να πας δανεικός για ένα χρόνο δεν σημαίνει πως δεν σε πιστεύουν. Το ζητούμενο είναι η εξέλιξη κι αυτό είναι κάτι που πρέπει πρώτα απ’ όλα να αντιληφθούν και να αποδεχθούν οι μικροί.

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακό κανάλι ώρα:

Μπορεί στο πρώτο άκουσμα να ακούγεται…ξενέρωτο, όμως ένας δανεισμός ορισμένες φορές έχει ευεργετικά αποτελέσματα, εφόσον ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι θέλεις να κάνεις και πως θα το κάνεις. Παραδείγματα υπάρχουν πολλά.

Ο Γιώργος Καραγκούνης πήγε δύο χρόνια δανεικός στον Απόλλωνα Σμύρνης κι όχι μόνο δεν «λύγισε» πνευματικά και ψυχολογικά, αλλά γύρισε πολύ πιο έτοιμος κι έκανε καριέρα!

Ο Γιώργος Δώνης ακολούθησε την ίδια ακριβώς διαδρομή. Ο δανεισμός δεν είναι το τέλος της διαδρομής ή αιτία για να τα βάψει μαύρα ένας νεαρός, αρκεί να τον διαχειριστεί σωστά. Επιβάλλεται βεβαίως να βρεθεί το κατάλληλο περιβάλλον που θα υποστηρίξει σωστά την ανάπτυξή του, αυτό, όμως είναι δουλειά κι ευθύνη των πράσινων.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Cosmotesports 9 HD και μέσω του Panathinaikos TV στις 18:30. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News